Alue­ohjelma

Business Festival-kiertue tarjoaa läpi vuoden vierailleen elämyksiä yllätyksellisen ja monipuolisen alueohjelman muodossa.

Kun festivaalit saivat alkunsa, haluttiin sen asiantuntija- ja businessisällön lisäksi kunnioittaa luovien alojen osaamista. Haluamme manifestoida tavoitteen, jossa luovien alojen osaamista arvostetaan oppimisen välineenä eikä vain koristeena.

Kiertueen alueohjelma koostuu vuosittain monimuotoisista eri taiteenalojen monitaitureista, harrastelijoista sekä myös ammattilaisista. Business Festival 2023-2024 kiertueen alueohjelman teemana on erityisesti ESITTÄVÄ TAIDE.

Alueohjelmaa järjestetään sekä ennakkoon kerrotun ohjelman mukaisesti, että yllätyksellisesti silloin kun sitä vähiten odotat.

04-IH-AI-kuva-4-Venetsialaiset-2k-v2 (1)

Helsingin venetsialaiset

25.8. Innovation Home Kampin festarialue herää tapahtuman jälkeen eloon ja venetsialaiset alkavat. Luvassa on tunnelmaa, elämyksiä, musiikkia ja yhdessäoloa.

johannes-hatsolo-hattunen-artisti

Johannes "Hatsolo" hattunen

"KUKA ON PARAS?!"

Johannes "Hatsolo" Hattunen on yksi Suomen inspiroivimmista hyvinvointialan yrittäjistä ja motivaatiopuhujista. Maailman kovimmissa breakdance-kisoissa mainetta niittänyt Johannes on valovoimainen esiintyjä ja virtuoosimainen tarinankertoja. Hän vangitsee koskettavilla tarinoillaan yleisönsä huomion ja osaa herättää kuulijan aidon innostuksen. Hän kokee ihmisten motivoimisen tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi tehtäväksi ja tietää, että juuri oikealla hetkellä saatu tsemppi voi kääntää ihmisen elämän suunnan. Johanneksen jokapäiväiset tavoitteet ovatkin nousta sängystä ylös energialla, saada ihmiset hymyilemään ja kannustaa jokaista vastaantulijaa nauttimaan elämästään täysillä.

ARTISTI FESTIVAL BAND

Festival Band

Yhtyeen jokainen jäsen on ollut osa aikamme ilmiötä, TV:n laulukilpailuja. Tosi-TV:stä huolimatta suurin yhdistävä tekijä kokoonpanolle on Lahtelainen Lauluyhtye Caya, jonka riveissä ystävyys ja yhdessä laulaminen saivat alkunsa.

Päivän aikana jokainen heistä saa vuorollaan solistin viitan, mutta kuten elämässä - taika on harmoniassa. Festival Band esittää moniäänisesti kappaleita 1960-luvulta nykypäivään.

Sovitettuna meille. Tarjoiltuna teille.

 

Jouni Soininen

Lahtelainen Jouni Soininen tuli tutuksi isommalle yleisölle The Voice of Finlandin 10-vuotisjuhlakaudella, jossa tämä herkkä ja matalaääninen tulkitsija selvitti tiensä aina live-lähetyksiin saakka, eli joukkueensa 4 viimeisen laulajan joukkoon.

Jouni tekee tällä hetkellä cover-keikkoja, mutta omaa musiikkia on myös tekeillä tiiviissä yhteistyössä Heidi Niemistön kanssa.

 

Heidi Niemistö

Heidi Niemistö on lahtelainen laulaja. The Voice Of Finlandin 11. kaudelle osallistuminen sytytti paloa ja luottamusta esiintymiseen ja omien vahvuuksien löytämiseen. Keikkailun ohella Heidillä on tavoitteena tulevaisuudessa kehittyä lauluntekijänä ja tehdä yhteistyötä muiden artistien ja heidän julkaisujen parissa.

 

Elsa Rusi

Elsa Rusi on hollolalais-lahtelainen laulaja. Hänet nähtiin The Voice of Finlandin 7. ja 12. kausilla, joilla molemmilla eteni Knockout -vaiheeseen asti. Ohjelmaan osallistumisten innoittamana ja rohkaisemana Elsa on keikkaillut erilaisissa cover-kokoonpanoissa ja aloittanut oman laulajanuran rakentamisen.

 

Stefan Andersén

Stefan yritti siipiään laulukilpailu Idolsissa vuonna 2012, mutta karsiutui kilpailusta näkemättä edes tuomareita.

Olet saattanut kuulla hänen äänensä Shrek-elokuvissa tai duetoimassa Michael Bublén kanssa. Musiikkiteknologin ammatista huolimatta hän on työskennellyt kuoronjohtajana, musiikinopettajana ja pianonsoiton opettajana. Nykyään Stefan toimii freelance-muusikkona sekä näyttelijänä ja on vuosien varrella esiintynyt solistina Suomen suurimmilla lavoilla, kuten Nokia Arenalla, Hartwall Areenalla, Sibeliustalossa sekä Verkatehtaalla.

NEA kansikuva (2)

Naama edellä asfalttiin - lämppäri ilmiöihin

Seinäjoella ja Turussa ennen Business Festival-kiertueen asiantuntijaa esiintyy improvisaatioteatteri Naama Edellä Asfalttiin. Esitykset ovat vauhdikas johdanto siihen, mitä ilmiötä esiintyjän puheenvuoro käsittelee. Oli sitten kyse johtamisesta, myynnistä, markkinoinnista tai vaikka TikTokista.

(N.E.A.) on vuonna 2021 Eerik Kantokosken alulle panema uuden ajan improvisaatioteatteri pohjanmaalta, joka iskee rujosti suoraan katsojien nauruhermoon! N.E.A. heittää joka kerta lavalle uskomattoman energiapommin, jolla saadaan tartutettua myös yleisöön hersyvän sähköinen energialataus, joka yleensä purkautuu spontaanisti hallitsemattomina naurun purskahduksina.

FB_IMG_1686043973359

Jenni Packalen & Mikko Kesäniemi Duo

Jokainen Festival tarvitsee oman duon ja niin tälläkin kiertueella Seinäjoella!

Jenni Packalèn & Mikko Kesäniemi Duo viihdyttävät iltaa tunnelmallisilla ja tunteikkailla duetoilla, sekä pop-musiikin helmillä klassikoista nykypäivään.

jarkko-sjöman-neliö

Jarkko Sjöman

Jarkko Sjöman on taiteen, henkilöbrändäyksen ja digitaalisen markkinoinnin uniikki yhdistelmä. Hän on sosiaalisen pääoman pitkän linjan sijoittaja, joka ei usko pikavoittoihin.

Tällä hetkellä Sjömanin katse on kaukana horisontissa abstraktin taiteen ja sen digitalisoitumisen mahdollisuuksissa. Lisäksi vilpitön halu auttaa luovuudesta vieraantuneita tietotyöläisiä kädestä pitäen taiteen vapauttavaan maailmaan on hänellä lähellä sydäntä.

Jarkon nettisivut
Jarkko Twitterissä
Jarkko Instagramissa

iida-heikki-15 (5)

MAJ

Festarivierailijoita hemmottelee MAJ, jonka kauneus- ja hyvinvointipalvelut ovat ilonamme tapahtumissa.

Kaikki alkoi Elsasta.

Elsa-mummu vietti viimeiset vuotensa palvelutalossa. Linda, kokenut parturi-kampaaja ja MAJn perustajasiskoksista nuorin, kävi palvelutalolla säännöllisesti laittamassa Elsan hiukset. Jalkahoitajan tilaaminen oli kuitenkin vaikeaa. Mistä löytää helposti luotettava jalkahoitajan jonka voisi kätevästi tilata paikan päälle, ja maksaa netissä, jottei mummu joutuisi näistä huolehtimaan.

Samaan aikaan Linda sai monilta asiakkailtaan kyselyjä, josko Linda voisi tulla heille kotiin leikkaamaan koko perheen hiukset, sairaalaan sukulaiselle tai juhlapaikalle häihin. Toisaalta, 20 vuotta alalla toimineena, Linda oli myös nähnyt ja kokenut kuinka haastava, jopa raaka, kauneus- ja hyvinvointiala voi olla sen ammattilaisille.

Linda kertoi ajatuksistaan, uudesta tavasta tehdä ja tarjota kauneus- ja hyvinvointialan palveluita, siskoilleen Katille ja Kristalle. Ja näin syntyi MAJ.

Kauneus- ja hyvinvointipalvelut kuuluvat kaikille, aina salonkitasoisesti.

MAJ rakentuu vankan arvopohjan ja palvelupauksen päälle. MAJ tuo palvelut aina korkealaatuisesti mihin tahansa osoitteeseen. Lupauksemme on niin asiakkaille kuin myös alan ammattilaisillemme. Meille MAJssa onkin tärkeää, että olemme ammattilaisille paras ja reiluin tapa tehdä alan töitä. Haluamme nostaa alamme yrittäjien taitojen arvostusta samalla kun mahdollistamme laadukkaiden palveluiden tarjoamisen myös niille jotka eivät perinteisen kivijalkaliikkeen luokse pääse.

Nyt MAJn takana ei ole enää ainoastaan kolme porilaista rekkamiehen tytärtä, vaan jo kymmenittäin kovan luokan alan ammattilaisia sekä tuhansia asiakkaita.

Tämä on vasta alku. Tämä on #MAJway