irina-kalmi-artistikuva

Irina Kalmi

  • BF Exclusive Talks, 4.10.2024

Irina Kalmi

JOHTAJUUDEN NORMIEN RAVISTELU: IHMINEN JOHTAJANA – JOHTAJA IHMISELLE

Teema sukeltaa uuden ajan johtajuuteen ja murrosta huutavaan työelämään. Se mikä toimi eilen, ei toimi enää tänään. Saatikka huomenna. Siksi työelämän ja johtajuuden juurella on aina ihminen- titteliin katsomatta.

Kysymys kuuluukin:

Löytyykö Sinusta uskallusta ja valmiutta syväsukellukseen siihen, mitä ihmisenä edustat?
Kasvamaan ihmisyyden ja arvokkaan minuuden kautta johtajana?
Luotsata henkilökohtaisen kasvutarinasi kautta työelämää eteenpäin?
Yksilökeskeisyydestä ME-voittajiin?

Uudelle tasolle.

Johtajuuden keynote haastaa Sinut itsetutkiskelun matkalle käytännön kokemusten ja esimerkkien kautta. Puhe johdattelee myös vahvuuksiesi ja heikkouksiesi äärelle. Niiden kautta jopa syvimmän itsesi ja arvosi löytämiseen. Ihan jo siksi, että johtajuuden tukipilareita, selkärangan lisäksi, ovat terve minäkuva ja itsetuntemus. Kyky nähdä itsensä toisen silmin, samoin asettua toisen asemaan.

Puhe sisältää ihmisen ja johtajuuden kasvutarinan, ehkä muutamankin. Se muistuttaa myös siitä, että jokainen kohtaa toisen valmiustasolta, jolta on valmis kohtaamaan itsensä.

Tulevaisuuden johtaja – ympärilläsi on valtava ja mahdollisesti hyödyntämätön potentiaali ihmisiä, erilaisuutta. Olet varmimmin yksi heistä. Oivaltaessasi lisää itsestäsi, opit olemaan entistä enemmän ihminen ihmiselle. Ja varmimmin kykenet nostattamaan sekä ohjaamaan tiimisi kohti tuloksia, joista tänään et uskalla edes unelmoida.

Muun muassa näistä elementeistä on johtajuuden teema rakennettu 4.10. Turussa.

 

KUKA ON IRINA KALMI?

Irina on pakkaus elämän makuista kokemusta aina kriisialueilta uraputkeen. Kapsäkki asiantuntijuutta ja johtajuutta. Poikkitieteellisesti ja laajalla perspektiivillä. Nainen, joka muodostuu kaatumisten arpikudoksesta, vaikeidenkin valintojen luomasta voimasta ja nousujen kirkastamista silmistä.

Matka työelämän syövereihin, vaikeisiinkin päätöksiin sekä luottamuksen löytämiseen elämään, ovat ravistelleet jopa arvopohjaa. Samalla nostaneet esiin valmiuden haastaa reissuun myös Sinut – tulokset kun puhuvat puolestaan.

Irina puhuu ihmisyydestä sekä työelämän ja johtamisen ilmiöistä niiden oikeilla nimillä, ravistelevankin suoraan ja syvempään tutkiskeluun haastaen. Rakkaudella.

Irinan mukaan elämässä parasta on sen keskeneräisyys. Tämän tosiasian hyväksyminen ja uteliaisuus uudelle osaavat olla kiehtova paketti.