Synty­tarina

Business Festival yhdistää ihmiset rennolla otteella ajankohtaisten liike-elämän ilmiöiden äärelle.

Kaikki alkoi Tampereelta.

Ei jaksettu katsoa Näsijärveä pidemmälle. Jäätiin ratikastakin jo heti toisella pysäkillä. Oli paljon helpompaa jäädä kuin lähteä liikkeelle. Korvissa ei soinut edes manserokki. Oli voipunut meininki. Taakse oli jäänyt pitkät päivät eristyksissä. Mieli sakkasi ja etsi jotain uutta mihin tarttua.

Tähän tilanteeseen Tampereella syntyi uusi tapahtuma keväällä 2023. Tarvitsimme yrittäjien ja yrittäjähenkisten ihmisten kohtaamista, samaan aikaan jotain riehakasta ja syvällistä.

Näin sai alkunsa tapahtuma, joka on yhdessä koettu ja jaettu festivaali. Se tarjoilee jotain sähköistä, asiantuntijuutta, aidot yrittäjien ja yritysten tarinat sekä potkua jatkaa eteenpäin.

Vanha Tavara-asema toimi festivaalin toteutuspaikkana. Tapahtuma vastaanotettiin Tampereelle. Sitä juhlittiin kunnolla ja merkittiin vastaanotetuksi. Laitettiin pakettiin ja mietittiin seuraavaa siirtoa.

Muistoiksi jäi konstailematon, taidokas ja rento festivaalimeininki. Tapahtuma oli yhtä aikaa juhlimisen ja uuden oppimisen paikka.

Syksyllä 2023 festivaali lähtee liikkeelle. Tuttu tunnelma säilyy mutta festivaali ammentaa myös paikallisista ilmiöistä.

Tervetuloa kiertueelle!