Tapahtuma­info

Tältä sivulta löydät Business Festival -kiertueen Turun tapahtuman tarvittavat tiedot tapahtumapäivää varten.

Meitä on tulossa paikanpäällä liki 500 vierasta, joten luvassa on upea päivä verkostoitumiseen laadukkaan sisällön parissa!

Tässä infoa tapahtumasta.

TAPAHTUMALIPPU: Et tarvitse lippua, nimesi löytyy listalta saapuessasi Logomoon

SAAPUMINEN: Junakatu 9, Logomo Turku (Logomon pääovi). VIP-lipun haltijat saapuvat klo 8:00 Logomoon Veturikadun puolelta sisäänkäynnistä LOGI 1&2. Sisäänkäynnillä on VIP-narikka.

NARIKKA: Tapahtumassa on narikka, jonka maksu on 3,50 euroa. VIP-lippuun sisältyy narikka.

VIP-LIPUN HALTIJA: Aloitus klo 8:00 aamiaisella VIP-ohjelman parissa. Saavuthan aikataulussa, jotta pääsemme aloittamaan ohjelman klo 8:30.

PÄIVÄLIPUN HALTIJA: Ovet avautuvat klo 9:00. Ohjelma alkaa 10:00, joten saavuthan ajoissa paikalle nauttimaan tunnelmasta. Näin vältämme myös ruuhkia narikan henkilökunnalla.

KULKU TAPAHTUMAN AIKANA: Tapahtumapäivä on täynnä ohjelmaa, joka on aikataulutettu tiiviisti. Muistathan, että kiire ei ole mihinkään ja kannustammekin osallistujia nauttimaan puhujien lisäksi myös rauhassa tunnelmasta ja toistenne seurasta. Mikäli osallistut puheenvuoroon, toivomme että saavut hyvissä ajoin saliin. Kunnioitamme puhujia ja kulkua rauhoitetaan puheenvuoron alettua.

AFTER EVENT: Päivän kruunaavat tähtipuhujat Oona Kankkunen, Kert Kenner ja Sani Leino. Heidän jälkeensä ilta jatkuu vapaamuotoisen verkostoitumisen ääressä Logomo Teatron ravintolabarin tiloissa.

RUOKAILU: VIP-lipun haltijan pakettiin kuuluu aamiainen sekä Logomon maineikas runsas ja tukeva salaattilounas. Päivälipun ostajille on Logomossa eri vaihtoehtoja ja voit ostaa lounaan tarpeidesi mukaan, kun nälkä iskee.

TAPAHTUMAKARTTA: Avaa kartta tästä.

Jos minkään asian osalta on kysyttävää, niin autamme mielellämme:

Markus Koskinen
040 6885860
reipastraining@gmail.com