Aava & Bang Tampere Business Festivalien pääkumppaniksi

Markkinointi- ja viestintätoimisto Aava & Bang on Tampere Business Festivaalien tuore pääyhteistyökumppani. Yritys on mukana ensimmäistä kertaa ja tapahtumaa odotetaan jo innostunein mielin.  

“Odotamme Business Festivalista ennen kaikkea uusia tuttavuuksia, inspiraatiota ja ideoita sekä hyviä kohtaamisia. Samalla pääsemme tekemään uudistunutta Aava & Bangia ja markkinoinnin ja viestinnän palveluitamme näkyväksi. Livetapahtumilla on tärkeä rooli luottamuksen rakentajana”, kertoo Aava & Bangin myynti- ja markkinointijohtaja ja varatoimitusjohtaja Katja Asikainen. 

Business Festival -kiertueen perustaja Markus Koskinen on tyytyväinen, että mukaan saadaan uusia yrityksiä. 

“Laadukkaan tapahtuman tärkeimpiä elementtejä ovat sitoutuneet kumppanit. He tuovat merkittävää lisäarvoa festival-vieraille. Arvostan todella paljon sitä, kuinka paljon meillä on alansa suunnannäyttäjiä mukana eri toimialoilta”, kertoo Koskinen. 

Tampere Business Festival kokoaa jälleen yrityselämän ja tekijät yhteen 9.4.2024. Tapahtuma tarjoaa kevään lähtölaukauksen täynnä myynti- ja verkostoitumismahdollisuuksia sekä koulutuksia myyntiin, markkinointiin ja johtamistyöhön. Tällä kertaa mukana on myös kansallinen puhekilpailu sekä esiintymis- ja argumentointivalmennusta ammattilaisten toteuttamana.  

Aika: 9.4.2024 klo 8-18 

Paikka: Finlayson Meetings (Satakunnankatu 18A) 

Aava & Bang on markkinointi- ja viestintätoimisto, joka yhdistää syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen. Rakennamme sisältä vahvoja brändejä, erottuvaa B2B-markkinointia ja Suomen parasta työyhteisöviestintää. Yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua. 

Lupaamme asiakkaillemme vetävää markkinointia ja pitäviä tuloksia laajan palveluvalikoimamme avulla. Meiltä löydät asiantuntijat brändin rakentamiseen, digitaaliseen markkinointiin, viestintään, verkkosivutoteutuksiin, rekrytointiin sekä valmennuksiin ja koulutuksiin. Markkinoinnin ja viestinnän tarpeita on monenlaisia, mutta me vastaamme niistä kaikkiin. Aava & Bang on yhdistävä tekijä, joka luo asiakkailleen kestävää kasvua sisältä ulos.