Ajatusjohtajuuden edelläkävijä Bonfire Agency kumppaniksi Tampere Business Festivaaleille

Bonfire Agency on Suomen ensimmäinen ajatusjohtajuustoimisto. Missionaan heillä on auttaa yrityksiä oman toimialansa vaikuttaviksi edelläkävijöiksi ja ajatusjohtajiksi tarjoten asiakkaillensa ajatusjohtajuuden jalkauttamista, viestinnän ja vaikuttamisen valmennuksia sekä kattavia sisällöntuotantoja ajatusjohtajuuden tueksi. Lisäksi Bonfire Agency tarjoaa johtajille Bonfire Thought leaders verkoston ja vuosikurssin oman ajatusjohtajuutensa kehittämiseen. 

Bonfire Agencyn operatiivinen johtaja nähdään 9.4. tapahtumassa puhujana aiheenaan Hiljaisuuden hintalappu. 

Oona on tunnettu herättelevästä tyylistään oivalluttaa kuulijoita ajatusjohtajuuden mukana tulevasta merkittävästä kilpailuedusta. Tampereelle hän saapuu valaisemaan kuulijoita Hiljaisuuden hintalapusta, eli rahasta ja mahdollisuuksista, joita yritykset menettävät valitsemalla hiljaisuuden.


”Sosiaalinen media ja johtajatason viestintä on heittänyt häränpyllyä viime vuosina yritysviestinnän saralla. Avainhenkilöiden henkilökohtaisen viestinnän rooli on entistä merkittävämpi, mutta johdon ymmärrys ja taidot eivät vastaa suuren yleisön eli asiakkaiden, sidosryhmien sekä työvoiman odotuksia ja tällöin johto valitsee yleensä hiljaisuuden. Näiden äärellä lupaan ravistella yleisöä Tampereellakin!”, kertoo Oona Ikonen.

Bonfire Agencyn johtajista koostuva Bonfire Thought Leaders -yhteisö saadaan myös Tampere Business Festivaaleille vieraaksi.

”Kumppanuus on Tampere Business Festivaaleille merkittävässä roolissa. Omakohtaisen kokemuksen pohjalta voin sanoa, että Bonfire Agencylla luodaan timantin kovia suunnannäyttäjiä ja vaikuttavia viestijöitä. On hienoa saada nämä ammattilaiset kumppaniksemme – sillä mahdollistamme myös vieraidemme kehitysmahdollisuuksia”, kertoo tapahtumajärjestäjä Markus Koskinen.

Tutustu Bonfire Agencyn toimintaan:

www.bonfireagency.fi

Liput Tampere Business Festivaaleille 9.4. Early Bird -hintaan (voimassa 25.3. asti) alta:

Lippuihin tästä.