Business Festival julkaisee kausikortin – kiertuetapahtumat saataville yhdellä hinnalla.

Business Festival julkaisee kausikortin, joka tuo saataville kevätkauden kaikki kiertuetapahtumat yhdellä hinnalla. Tarjolle julkaistaan kokonaisuus, joka mahdollistaa verkostoitumisen, kouluttautumisen sekä myös myynnin edistämisen usealla eri paikkakunnalla.

Kausikortilla kaikkiin laitteisiin

8.1.2024 julkaistava kausikortti on laadukas ja kustannustehokas mahdollisuus mm. yrittäjille, tiimeille, myyntityötä tekeville sekä yhtälailla uusia verkostoja, kumppanuuksia tai työmahdollisuuksia etsiville asiakkaillemme. Ensimmäisenä kausikorttia pääsee hyödyntämään Seinäjoella 24.1.2024, Porissa 15.2.2024 sekä Kalajoella ja Tampereella, kun tapahtumat julkaistaan.

”Nyt meillä on mahdollisuus päästä kaikkiin laitteisiin, tiiviiseen yhteisöön ja liike-elämän ajankohtaisten teemojen ympärille vaihtelevaan kiertueohjelmaan. Vuoden aikana järjestetään myös pienempiä tilaisuuksia, joissa pääsee sparrailemaan kiertuepuhujien teemoista muiden osallistujien kanssa, kertoo Markus Koskinen.”

Kohtaamisista boostia

Business Festivalin perustaja Markus Koskinen rohkaisee tarttumaan tilaisuuteen:

”Haastavina aikoina on tärkeää löytää omaan arkeensa positiivisia kohtaamisia ja säilyttää innostus kehittymiseen. Itse saan energiaa juuri näistä inspiroivista, sekä yllättävistäkin kohtaamisista ja monesti keskusteluista on jäänyt ajatuksia pohdittavaksi vielä pidempäänkin.”

Kausikortin omistajana voit myös ilmoittaa organisaatiostasi jonkun muun tapahtumaan, mikäli et itse pääse. Näin mahdollistamme joustavan käytön. Lisäksi kausikortin mukana saat rahanarvoisia ekslusiivisia etuja kumppaneiltamme.

Lisää itsesi uutiskirjelistalle alta ja saat ensimmäisenä tiedon kausikortista!

Tilaa uutiskirje

Lisätiedot ja tiedustelut:

Markus Koskinen / reipastraining@gmail.com / 0406885860