Hehku Energia Tampere Business Festivalien kumppaniksi

Hehku Energia on Tampere Business Festivaalien tuore yhteistyökumppani. Yritys on mukana ensimmäistä kertaa ja tapahtumaa odotetaan jo innostunein mielin.  

”Yhteistyö Business Festivalin kanssa tarjoaa Hehku Energialle dynaamisen foorumin verkostoitumiseen ja innovatiivisten ratkaisujen jakamiseen energia-alalla sekä liike- elämässä laajemmin. Yhdessä pyrimme edistämään kestävää kehitystä, digitalisaatiota ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta.”, kertoo Hehku Energian toimitusjohtaja Daniel Haglund.

Business Festival-kiertueen perustaja Markus Koskinen on tyytyväinen, että mukaan saadaan uusia yrityksiä. 

“Laadukkaan tapahtuman tärkeimpiä elementtejä ovat sitoutuneet kumppanit. He tuovat merkittävää lisäarvoa festival-vieraille. Arvostan todella paljon sitä, kuinka paljon meillä on alansa suunnannäyttäjiä mukana eri toimialoilta”, kertoo Markus Koskinen. 

Tampere Business Festival kokoaa jälleen yrityselämän ja tekijät yhteen 9.4.2024. Tapahtuma tarjoaa kevään lähtölaukauksen täynnä myynti- ja verkostoitumismahdollisuuksia sekä koulutuksia myyntiin, markkinointiin ja johtamistyöhön. Tällä kertaa mukana on myös kansallinen puhekilpailu sekä esiintymis- ja argumentointivalmennusta ammattilaisten toteuttamana.  

Liput: https://businessfestival.fi/tampere 

Aika: 9.4.2024 klo 8-18 

Paikka: Finlayson Meetings (Satakunnankatu 18A) 

Lisätietoja Hehku Energia Oy:stä: www.hehkuenergia.fi