Louhos Digital Business Festivaalien kumppaniksi

Turusta kasvuun ponnistanut Louhos Digital astuu mukaan Business festival-kiertueelle ja on ensimmäistä kertaa mukana Turku Business Festivaaleilla 27.10.2023.

Kumppanuus on kiertueelle todella tärkeä. Louhoksella on tärkeä rooli sen suhteen, että onnistumme lisäämään monikanavaisesti ja kansallisesti tietoisuutta uudesta tapahtumakiertueesta. Louhoksen kanssa lähdetään kehittämään verkko-ostamista ja digin asiakaskokemusta. Business Festival on pian toteutettu Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Työ jatkuu, kertoo tapahtumajärjestäjä Markus Koskinen.

Louhos Digital tunnetaan tuloksellisesta digimarkkinoinnista sekä tarvelähtöisten verkkopalvelujen tuottamisesta. Yritys muodostuu kovista tekijöistä, mutta ennen kaikkea hyvistä tyypeistä. Louhos Digital tuottaa asiakkaillensa palveluita aina kohdennetusta mainonnasta rekrymarkkinointiin sekä verkkosivustojen ja verkkokauppojen luomiseen.

Yhteistyön myötä haluamme mahdollistaa asiakkaillemme laajat kansalliset verkostoitumismahdollisuudet. Yhtä lailla haluamme olla tapahtumassa läsnä, kohdata ihmisiä ja yrityksiä. Yhteistyö mahdollistaa kansallisesti monia uusia avauksia, kertoo toimitusjohtaja Iiro Junnila.

Louhos Digital tarjoaa omille asiakkaillensa tapahtumaliput Turku Business Festivaaleille Logomoon 27.10.2023.

Iiro Junnila

Toimitusjohtaja, osakas
0400593122

https://louhosdigital.fi/

Markus Koskinen

Toimitusjohtaja, Business Festival
0406885860