Mari Viljanen Pori Business Festival-tapahtuman projektipäälliköksi

Satakuntalaisen liike-elämän syksyn kohokohta 31.10.2024 rakentuu ison yhteistyökumppaniverkoston voimin. Tapahtuman paikallisen toteutuksen puikkoihin hyppää Mari Viljanen, joka vastaa tapahtuman paikallisesta sidosryhmäyhteistyöstä, koordinoinnista, käytännön asioista sekä kumppanuuksien rakentamisesta yhdessä tapahtuman perustajan Markus Koskisen kanssa.

Mari on myynnin ja markkinoinnin saralla kokemusta kerännyt jo parikymmentä vuotta eri yrityksissä ja yhdistyksissä. Hänellä on takataskussa työkokemusta hektisellä jazz-festivaalilla toimimisesta sekä erilaisten nuorkauppakamariprojektien vetämisestä. Mari syttyy erinomaisen asiakaskokemuksen rakentamisesta ja molemmin puolin merkityksellisten yhteistyökumppanuuksien luomisesta.

”Mari on ollut mukana nuorkauppakamariprojekteissa ja niiden parista bongasin hänet avuksi myös Pori Business Festivalin pariin. Vanhat kisakirveet on haudattu tietäjät tietää ja nyt tehdään täysillä töitä yhteisen tavoitteen eteen. Poriin rakentuu tänä syksynä kaikkien aikojen festivaalit!”, summaa perustaja Markus Koskinen yhteistyötä. 

Pori Business Festival rantautuu syksyllä Euroopan hienoimman rantakaupungin ytimeen, Poriin. Päivämäärä 31.10. kannattaa merkata punakynällä kalenteriin, sillä silloin Porin Ässien kotikentälle Enersense-areenalle katetaan bisneksen, myynnin ja markkinoinnin puhujia, jota täytyy tulla todistamaan satakunnan etelä- ja pohjoispuoleltakin. 

Lisätiedot ja kumppanuusvaraukset

Mari Viljanen | mari@businessfestival.fi | 0443258585