Markkinajohtaja Lyyti ja Business Festival yhteistyöhön

Suosiotaan Suomessa kasvattanut Business Festival -kiertue on valinnut Lyytin tapahtumanhallintajärjestelmäkseen. Yhteistyötä syvennetään ja siitä haetaan synergiahyötyjä osapuolten liiketoimintaan. 

”Lyytin avulla tuodaan ihmiset yhteen. Se on asia, joka yhdistää nämä kaksi toimijaa toisiinsa. Lisäksi Business Festival asiakkaana tuo meille paljon yhteistyömahdollisuuksia. Osana kiertuetta pääsemme keskustelemaan uusien potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja pystymme markkinoimaan tapahtumaa nykyisille asiakkaillemme”, kertoo Lyytin maajohtaja Laura Peltonen.

Business Festival -kiertueelle Lyyti on merkittävä strateginen kumppani.

”Lyyti on toimialansa edelläkävijä. Tapahtumanhallintajärjestelmä on meille tärkeä työkalu ja laadukkaan asiakaskokemuksen mahdollistaja”, kertoo Markus Koskinen.

Tapahtumakiertue on ohittanut käynnistysvaiheen. Seuraavan vuoden aikana Business Festival haluaa solmia uusia kumppanuuksia eri toimialojen kehittymishaluisten yritysten kanssa sekä tavoittaa uusia kävijöitä. Lyytin kattava verkosto auttaa näiden toimenpiteiden toteuttamisessa.

Seuraava Business Festival järjestetään Tampereella 9.4.2024. Tapahtuma järjestetään kaupungissa jo toista kertaa. 

Ympäri Suomea toteutettu Business Festival -konsepti on nopeasti kasvanut tapahtumasarja, joka kiinnostaa niin itsensä kuin liiketoimintansa kehittämisestä kiinnostuneita ihmisiä, tiimejä ja yrityksiä. Sisällöissä näkyy koulutukselliset elementit, ajankohtaiset liike-elämän teemat ja monipuoliset verkostoitumismahdollisuudet.

Lyyti on monipuolinen ja kattava tapahtumanhallintajärjestelmä. Sen avulla toteutat live-, online- ja hybriditapahtumat, jotka rakentavat kestäviä kumppanuuksia ja johtavat parempaan bisnekseen.

Lisätiedot:

www.businessfestival.fi

Markus Koskinen, perustaja

markus@businessfestivalkiertue.com

0406885860

Laura Peltonen, maajohtaja

laura.peltonen@lyyti.com

0504520343