Menestystä palveluna: Flip Fantasia X Business Festival

Business Festival kasvaa kohisten ja luottaa Flip Fantasian toimintamalliin kiertueen kasvun kiihdyttäjänä.  

Flip Fantasian toimintamalli on luotu, jotta loistavilla tulevaisuuden liikeideoilla on mahdollisuus kiihdyttää pikavauhtia kohti kasvua.

”Tekemistämme leimaa strateginen ketteryys, tulinen toimeenpano ja LIIKKEENjohto isolla sydämellä. Opitaan ensin arjessa, kuunnellaan ja ymmärretään kunnolla, jotta löydetään paras resepti menestykseen. Taidetaan me välillä myös vähän pyllistää perinteiselle konsultoinnille. Kiitos Markus Koskiselle valtavasta luottamuksesta ja rohkeudesta lähteä menestysreissulle yhdessä – Tampereen Business Festivalilla tämä näkyy niin, että meidän tiimi on työskentelemässä jo monella tontilla”, sanoo Emmi Vainionpää, Flip Fantasia Oy:n toimitusjohtaja ja toinen perustajista.  

”Tehtävämme on saattaa oikeat ihmiset yhteen. Tieto, resurssit ja kontaktit tuodaan parhaiden ideoiden ja hyvien ihmisten käyttöön. Merkitys ja konkretia on tässä työssä ihan keskeistä. Uskomme jättävämme tähän yhteiskuntaan sydämenmuotoisen jäljen, ja tämä on sellainen jälki joka jätetään yhdessä. Tämän tekemistä varten kutsumme omien alojensa parhaat ammattilaiset mukaan”, lisää Karolina Santa, toinen FF:n perustajista. 

Tampere Business Festival kokoaa jälleen yrityselämän ja tekijät yhteen 9.4.2024. Tapahtuma tarjoaa kevään lähtölaukauksen täynnä myynti- ja verkostoitumismahdollisuuksia sekä koulutuksia myyntiin, markkinointiin ja johtamistyöhön. Tällä kertaa mukana on myös kansallinen puhekilpailu sekä esiintymis- ja argumentointivalmennusta ammattilaisten toteuttamana.  

Aika: 9.4.2024 klo 8-18 

Paikka: Finlayson Meetings (Satakunnankatu 18A) 

Flip Fantasia Oy tuottaa menestystä palveluna. Toimintamallillaan FF on päässyt Pääomasijoittajat ry:n liitännäisjäseneksi. Olemme puolueeton, mutta aina asiakkaamme puolta pitävä taho. Flip Fantasian ekosysteemi toimii FF Talolla Liisankadulla, Helsingissä. FF Talo on lastattu piinkovilla ammattilaisilla ja ladattu täyteen värikästä taidetta innostamaan luovaa ajattelua.

www.flipfantasia.fi