elias-mäkinen-artisti

Elias “Mäksä” Mäkinen

  • Seinäjoki (OmaSp Stadion), 24.1.2024
  • Pori (Enersense Areena), 31.10.2024

Elias “Mäksä” Mäkinen

Tehdäänkö matkaa Ilmiöön nyt TikTok-videoilla?

“Ai, voiko TikTokista saada kauppaa?”

Lyhytvideoiden nopea tempo sai aluksi ainakin VHS aikakauden kokeneet tamperelaiset hapuilemaan kaukosäätimen pause-nappia. Suuri yleisö kuitenkin koukuttui ja tällä hetkellä TikTokkia katsotaan päivän aikana enemmän kuin Netflixiä!

Kansainvälisesti voidaan puhua jo TikTok-maniasta ja seuraavan 5 vuoden aikana lyhytvideot tulevat olemaan markkinoinnin isompia ilmiöitä myös Suomessa. Business Festivaaleilla Elias “Mäksä” Mäkinen paljastaa yritysten menestysreseptin TikTokin ja lyhytvideoiden hyödyntämiseen.

Nyt kannattaakin laittaa festataritossua toisen eteen ja varata paikka eturivistä. Näillä vinkeillä otat etulyöntiaseman markkinoinnin muutoksen aallonharjalla!

“Lyhytvideoiden käyttö ei suinkaan rajoitu pelkästään TikTokkiin vaan trendaavat sisällöt toimivat myös muissa sosiaalisen median kanavissa”, muistuttelee Elias.

Kuka on Elias “Mäksä” Mäkinen?

Mäksältä voi odottaa mitä vaan, mutta kolmen kombo on taattu: energia, into ja ammattitaito. Mäksä on tehnyt lähemmäs 1000 videota ja aloitti tavoitteellisen somevideoiden tekemisen jo 15-vuotiaana. Näyttökertoja on kertynyt vuosien varrella yli 20 000 000.