jocka träskbäck

Jocka Träskbäck

  • Tampere, 9.4.2024

Jocka Träskbäck

Näin vaikutat sosiaalisessa mediassa

Hälinää, kilpailua ja algoritmejä. Sosiaalinen media on muuttanut muotoaan vuosien aikana. Nykyään tarvitset laajan työkalupakin varmistaakseni juuri sinun viestisi vaikuttavuuden. On kyse sitten yritystoiminnasta tai henkilökohtaisesta viestinnästä.

Suorapuheinen Jocka antaa konkreettiset käytännöstä happotestatut omat vinkkinsä siitä, kuinka vaikutat tuloksekkaammin somessa.

Jocka Träskbäck on suomalainen toimittaja, media-alan yrittäjä ja poliitikko. Hän on vuonna 2003 perustamansa Stara.fi-viihdelehden päätoimittaja ja julkaisua kustantavan Stara Media Oy:n toimitusjohtaja.

Träskbäck on aiemmin työskennellyt toimittajana MTV3-kanavan Hot Hit -ohjelmassa, Suosikki-lehdessä sekä Yle TV2 -kanavan Poliisi-tv- ja Matkalla Suomessa -ohjelmissa. Se mitä moni ei muista, lauloi hän vuonna 1995 perustetussa 7.taivas-yhtyeessä, joka julkaisi kaksi levyä.

Vuonna 2009 hän voitti Tampereen nuorkauppakamarin joukkueessa nuorkauppakamarien debatoinnin suomenmestaruuden. Seuraavana vuonna Träskbäck toimi Suomen edustusjoukkueen kapteenina nuorkauppakamarien debatoinnin EM-kllpailuissa nuorkauppakamarien eurooppakokouksessa Tanskassa.