kati-huusko-viikilä-artisti

Kati Huusko-Viikilä

  • Pori (Enersense Areena), 31.10.2024
  • Kalajoki 16.-17.5.2024

Kati Huusko-Viikilä

Maksimoi tulovirrat – B2B-myynnin evoluutioteoria. 

Tulevaisuuden myynnin ja kasvun johtaminen vaatii uusien kanavien ymmärtämistä.

Verkosta ostaminen yleistyi ensin B2C-myynnissä ja nyt rymistellään jo vauhdilla B2B-bisneksiä kohti. Ostajalla on interwebin ansiosta valtava määrä tietoa ja ostopolkua painellaan pidemmälle itsenäisesti. Nyt jo isojakin hankintoja tehdään ilman myyjän kanssa kauppojen hieromista. Tämä on inspiroiva ja ajankohtainen puheenvuoro ilmiöstä, jolta ei välty kukaan. Miten ostaminen muuttui ja miten monikanavaista myyntiä tulisi johtaa?

Setissä käydään läpi ostamisen ja myynnin mullistanutta muutosta, joka muovaa myyntityötä ja kasvun johtamista nyt ja tulevaisuudessa. Ei jäädä kuitenkaan vaan tietoiskun tasolle, vaan mennään konkretiaan. Kuinka myynnin johtaminen muuttuu ja mitä uusia osaamisvaatimuksia tulevaisuuden tulosta tekevillä johtajilla on? Saat festarirepun täyteen käytännön vinkkejä, miten liiketoimintajohto voi sopeutua muuttuneeseen ostoympäristöön.

Kehitä ketterää myyntiorganisaatiota ja hyödynnä teknologian tuoma etu! Tässä puheenvuorossa käydään läpi, mikä on B2B-myynnin evoluution seuraava vaihe?

Kuka on Kati Huusko-Viikilä?

Kati on B2B-myynnin pioneeri, joka on erikoistunut yhdistämään teknologiat, prosessit, datan sekä kaupalliset tiimit yhtenäiseksi, liikevaihtoa generoivaksi voimaksi. Katilla on vuosien kokemus B2B-myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä sekä lisäksi hänellä on ollut useita rooleja eri yhtiöiden perustajana, johtajana, konsulttina ja hallitusammattilaisena. Hänen ennakkoluuloton, luova ja tuloksellinen lähestymistapansa on päässyt käytäntöön sekä omissa että asiakkaiden yrityksissä. Kati on RevOps -strategiatoimisto Revory Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, joka on rakentanut uransa omistautuen auttamaan yrityksiä saavuttamaan kasvutavoitteensa nykyaikaisilla keinoilla. Katin esikoiskirja ”Monikanavaisen myynnin johtaminen” julkaistaan toukokuussa 2024.

 www.revory.fi