Kati Oravisjärvi

Kati Oravisjärvi

  • Kalajoki 16.-17.5.2024

Kati Oravisjärvi

Kiertotalouden massavirtojen hallinta on keino saavuttaa kasvuyrityksen tavoitteet vastuullisemmasta huomisesta. Perheyhtiön arvoilla, pitkällä kokemuksella ja osaamisella sekä alan edistyksellisimmällä kalustolla muutetaan lupaukset todellisiksi ratkaisuiksi.

Mitä vastuullisuus on?

Se on yrityksen ja yksilön järkevämpiä arjen tekoja – ei vain kaukaisia uutisotsikoita tai juhlapuhetta. Vastuullisella toiminnalla vaikutamme ympäristöön, muihin ihmisiin ja yhteiskuntaan ja se mahdollistaa parempaa ja kestävämpää liiketoimintaa.

Pentti Hämeenaho Oy on alansa suunnannäyttäjä. Yrityksen vastuullisuusjohtaja Kati Oravisjärvi saapuu kertomaan vieraillemme, kuinka vastuullisuus on heillä ajettu sisään strategiaan. Katin ansiot ovat vaikuttavia ja asiantuntijuutta löytyy. Hän on valmistunut 2013 Oulun yliopiston teknillisestä tiedekunnasta ympäristötekniikan tohtoriksi.

Tohtoritutkinnon jälkeen hän työskenteli kaivos- ja energiateollisuudessa ja aloitti Pentti Hämeenaho Oy:ssä elokuussa 2022, jossa hän on myös johtoryhmän jäsen. Kati on myös Rakennusteollisuuden vastuullisuuden ohjausryhmän jäsen sekä hän on vuodesta 2023 toiminut Oulun Kauppakamarin teollisuuden ympäristövaliokunnassa.