katri-johansson-artisti

Katri Johansson

  • Pori (Enersense Areena), 31.10.2024
  • Kalajoki 16.-17.5.2024

Katri Johansson

Näin kehität tiimiä ja sen tehokkuutta!

Arvojohtaminen ja johtajuuden timanttinen mindset ovat oikeasti aitoja asioita silloin, kun niistä pidetään kiinni tiukimmassakin paikassa paineen ollessa kirjaimellisesti kova kymmenien metrien syvyydessä.

Pidä pää kylmänä, koska nyt sukelluksen suomalaisen legendan Koh Tao Diversin kouluttajana toimiva Katri Johansson vie festarikävijät sukellustarinoiden saattelemana pinnan alle ja avaa sukelluskouluttajien arvoja ja ajatuksia johtamisesta. Satoja sukeltajia ja kouluttajia tarkkailleena hän on löytänyt sukeltamisen johtamisesta selkeät elementit, joiden avulla voidaan luoda työelämään psykologista turvallisuutta työyhteisöön ja kasvattaa tiimien tehokkuutta.

Kuka on Katri Johansson?

Optimistinen oman tiensä kulkija ja maailmaa kiertänyt sukelluskouluttaja lähestyy nykypäivän johtamista inspiroivalla ja uniikilla tavalla, tuoden johtamiseen helposti käyttöönotettavia elementtejä sukeltamisen maailmasta.

Katri Johansson on harrastanut laitesukellusta yli kymmenen vuotta. SSI-laitesukelluskouluttajaksi valmistuttuaan Katri lähti tutkimaan elementtejä ja työkaluja, joita parhaat johtajat ja sukelluskouluttajat hyödyntävät. Nyt Katri puhuu mieleenpainuvien tarinoiden siivittämänä sukelluskouluttajien käyttämistä johtamisen metodeista, joiden avulla luodaan psykologisesti turvallinen ilmapiiri ja timanttista tiimityötä.