kert-kenner-puhuja

Kert Kenner

  • Turku (Logomo), 27.10.2023

Kert Kenner

Näin toteutat timanttisen myyntikohtaamisen.

Turussa 27.10. Kert hyppää Logomon Teatron Veritas-päälavalle kiinnostava aihe käsivarsillaan. Nyt puhutaan siitä, kuinka toteutat timanttisen myyntikohtaamisen. Super konkreettinen keynote tarjoaa festariyleisölle työkalut oman myyntiarkensa kehittämiseen tavalla, joka ei jätä kylmäksi.

Keynotessa käsitellään konseptien merkitystä modernissa myynnissä, asiakkaan ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä, kilpailuetujen viestimistä, kuulemisen merkitystä – tunne vs Järki sekä käydään läpi arvon kolme elementtiä.

KUKA ON KERT KENNER?

Kert Kenner on yksi Suomen vaikuttavimmista modernin myynnin kehittäjistä ja valmentajista. Kert on toiminut yli 20 vuotta myyntivalmentajana ja hänellä on kokemusta yli 1000 yrityksen modernin myynnin kehittämisestä ja valmentamisesta. Kert on toinen menestysteoksen #MYYNTIKIRJA – kirjan kirjoittajista ja yhden Suomen kuunnelluimman myyntiin liittyvän podcastin joukkoon kuuluvan #MYYNTIPODIN vetäjistä. Kert on valittu myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n myynnin lähettilääksi. Kert toimii perustamansa valmennusyrityksen Kenner Company Oy:n toimitusjohtajana ja valmentajana (www.kennerco.fi).