Koju X Porin kaupunki

Tarinankerronnalla tuloksiin

Porisuhdeneuvoja Luukkone nousi kuntamarkkinoinnin ilmiöksi. Luukkone keräsi pelkästään Porin kaupungin kanavat laskettuina yhteensä yli 8 miljoonaa katselukertaa somessa, ja lisäksi useat valtamediat nostivat sen uutisiinsa.

Se mikä meitä kiinnostaa on tulokset ilmiön takana. Miten matka ilmiöön käynnistyi? Miten ilmiön tavoittelemiseen uskallettiin panostaa ja mitä tuloksia se toi?

Kiertueella järjestämme ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa Porisuhdeneuvoja-videosarjan kulisseihin, kun lavalle astuu videosarjan tuotantoyhtiö ja kiertueemme pääyhteistyökumppani luova videotoimisto Koju yhdessä Porin kaupungin markkinoinnin asiantuntijan Marika Virtasen kanssa. Tilaisuudessa keskustelemme siitä, kuinka nerokkaat markkinointiviihteelliset videosarjat syntyvät.

Ketkä ovat Luukkose takana.

Porisuhdeneuvoja kampanjan on ideoinut ja konseptoinut Mainostoimisto Staart, kampanjaa on ollut käsikirjoittamassa Joonas Nordman ja Antti Tähtinen. Tuotantoyhtiönä on toiminut luova videotoimisto Koju. Videosarjan ohjaaja Kasimir Högnäs (Koju), leikkaaja Katja Ritvanen (Koju), kuvaajat Matias Vihko (Koju) ja Esa Jussila (Koju) sekä asiakkuuspäällikkö Jenni Parviainen (Koju) sekä vastaavat tuottajat Heikki Oinonen (Koju) sekä Matias Vihko (Koju)

Koju X Porin kaupunki

  • Turku (Logomo), 27.10.2023