iida-heikki-15 (5)

MAJ

  • Turku (Logomo), 27.10.2023

MAJ

Festarivierailijoita hemmottelee MAJ, jonka kauneus- ja hyvinvointipalvelut ovat ilonamme tapahtumissa.

Kaikki alkoi Elsasta.

Elsa-mummu vietti viimeiset vuotensa palvelutalossa. Linda, kokenut parturi-kampaaja ja MAJn perustajasiskoksista nuorin, kävi palvelutalolla säännöllisesti laittamassa Elsan hiukset. Jalkahoitajan tilaaminen oli kuitenkin vaikeaa. Mistä löytää helposti luotettava jalkahoitajan jonka voisi kätevästi tilata paikan päälle, ja maksaa netissä, jottei mummu joutuisi näistä huolehtimaan.

Samaan aikaan Linda sai monilta asiakkailtaan kyselyjä, josko Linda voisi tulla heille kotiin leikkaamaan koko perheen hiukset, sairaalaan sukulaiselle tai juhlapaikalle häihin. Toisaalta, 20 vuotta alalla toimineena, Linda oli myös nähnyt ja kokenut kuinka haastava, jopa raaka, kauneus- ja hyvinvointiala voi olla sen ammattilaisille.

Linda kertoi ajatuksistaan, uudesta tavasta tehdä ja tarjota kauneus- ja hyvinvointialan palveluita, siskoilleen Katille ja Kristalle. Ja näin syntyi MAJ.

Kauneus- ja hyvinvointipalvelut kuuluvat kaikille, aina salonkitasoisesti.

MAJ rakentuu vankan arvopohjan ja palvelupauksen päälle. MAJ tuo palvelut aina korkealaatuisesti mihin tahansa osoitteeseen. Lupauksemme on niin asiakkaille kuin myös alan ammattilaisillemme. Meille MAJssa onkin tärkeää, että olemme ammattilaisille paras ja reiluin tapa tehdä alan töitä. Haluamme nostaa alamme yrittäjien taitojen arvostusta samalla kun mahdollistamme laadukkaiden palveluiden tarjoamisen myös niille jotka eivät perinteisen kivijalkaliikkeen luokse pääse.

Nyt MAJn takana ei ole enää ainoastaan kolme porilaista rekkamiehen tytärtä, vaan jo kymmenittäin kovan luokan alan ammattilaisia sekä tuhansia asiakkaita.

Tämä on vasta alku. Tämä on #MAJway