leadoo-artistikuva

Olli Lehtisalo

  • Pori (Enersense Areena), 31.10.2024

Olli Lehtisalo

Kasvata verkko­sivuston myyntiä konversioihin keskittymällä – 5 vinkkiä nopeisiin voittoihin

Verkko-ostaminen ja asiakaspalvelu on kokenut todella nopeasyklisen murroksen. Kuinka teen kauppaa ja palvelen tehokkaammin. Kuinka keskityn olennaisiin asioihin?

Leadoo Marketing Technologies ja Senior Account Executive Olli Lehtisalo avaa puheenvuorossaan aiheen auki ja antaa kattavat vinkit kuinka aloittaa kehitystyö.

Kuka on Olli Lehtisalo?

Olli Lehtisalo on arvostettu myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka on toiminut toimistopuolella viestintäkonsulttina, asiakkuusjohtajana sekä myyntijohtajana ja osakkaana yli 15 vuoden ajan. Toimistomaailmasta Olli lähti elämys- ja viihdebisnekseen Suomen menestyksekkäimmän jääkiekkojoukkueen eli Tapparan markkinointijohtajaksi.

Koko uran ajan myynti, markkinointi ja asiakaskokemus ovat olleet tekemisen ytimessä – ja niin se on sitä myös Leadoolla. 
Tällä hetkellä hän auttaa yrityksiä tehostamaan verkkosivustojensa asiakaskokemusta ja passiivisten vierailijoiden konvertoimista asiakkaiksi. Intohimo, laaja kokemus ja asiantuntemus tekevät hänestä arvostetun asiantuntijan alallaan. Olli on lennokas puhuja, joka ei jätä yleisöään kylmäksi.