oona-kankkunen-09

Oona Kankkunen

  • Pori (Enersense Areena), 31.10.2024

Oona Kankkunen

Kilpailuetua sosiaalisella myynnillä ja ajatus­johtajuuden vetovoimalla

Ketkä ovat ne myyjät ja yritykset, jotka pääsevät ohituskaistaa asiakkaan kalenteriin ja voittavat yleisönsä puolelleen?

Tässä puheenvuorossa modernin myynnin ja markkinoinnin valmentaja ja tietokirjailija Oona Kankkunen avaa esimerkkejä, siitä miten saat ilmatilaa ja etumatkaa asiakkaasi mieleen – paremmin kuin kilpailijasi.

Opit puheenvuorosta, miksi kaikille ei asiantuntijabrändäys sovi, ja mitä vaatii olla ajatusjohtaja. Oona avaa kilpailuedun ja kannattavuuden tavoittelua ajatusjohtajuuden keinoin käytännön, tarinoiden ja teorian sopivalla suhteella.

Oona on luvannut jättää kuulijoille inspiraatiota, rohkeutta ja käytännön vinkkejä, miten brändätä oma osaaminen sekä mitä sinun tehtävä, jos haluat toimialasi suunnannäyttäjäksi.

Kuka on Oona Kankkunen?

Oona Kankkunen on digiajan kasvuvalmentaja, sosiaalisen myynnin puolesta puhuja ja neuvonantaja sekä modernissa myynnissä että ajatusjohtajuuden rakentamisessa. Intohimo ja aktiivisuus vaikuttaa moderniin myyntiin on tuonut hänelle myös paikan virallisessa #myynninlähettiläs roolissa MMA:lla sekä kymmenien medioiden haastatteluissa. Oonan esikoiskirja “Kasvua Somesta – Kehitä liiketoimintaa sosiaalisella myynnillä” julkaistiin keväällä 2023.

Ota someissa seurantaan #kasvuasomesta