Petri+Matero_web_AtteMalaska_100821_B0074480

Petri Matero

  • Kalajoki 16.-17.5.2024

Petri Matero

Let it (e)go!

Tässä Petri Materon Business Festivaaleja varten toteuttamassa puheenvuorossa kuulet, kuinka päästää omasta egosta irti kohti kirkasta itsetuntoa.

Elämä on mutkikas reitti, ja selviäminen edellyttää plastisuutta. Plastisuuden voi saavuttaa ainoastaan olemalla oman elämänsä agnostikko. Mitä vähemmän ripustaudut mihinkään ulkopuoliseen, sen paremmin pärjäät muutoksissa.

Kyseenalaista kaikki, mitä ”uskot tarvitsevasi”. Hiljennä egosi. Luovu niistä, mitä eniten tavoittelet, ja jonka perässä juokset.

Jäljelle jää ainoastaan se, mikä merkitsee.

Äläkä osta tätä tekstiä ajattelematta ensin.

Matero on innostava puhuja ja oivalluttava kouluttaja, joka hyödyntää taitavasti tarinankerrontaa, vertauskuvia, osallistamista, omakohtaisia esimerkkejä sekä keikoilla hyväksi havaittuja keinoja puhutella yleisöä.

Petri Matero on työskennellyt kaksikymmentä vuotta markkinoinnin ja brändien parissa ja pyörittää omaa tulospohjaisen markkinoinnin ja myynnin palveluita tarjoavaa yritystään. Koko kansan tietoisuuteen Matero nousi vuoden 2021 Diili-ohjelman finaalista. Petri on rakentanut urallaan brändistrategioita, kausikampanjoita, varainhankintaa ja tuotteistuksia sekä tv-yhteistyötä.

Tutustu Petriin Linkedinissä!