sanna-laakkio

Sanna Laakkio

  • Kalajoki 16.-17.5.2024

Sanna Laakkio

Rohkeasti rehellisenä työelämässä

Mitä on rohkea rehellisyys ja miksi se on tärkeää työelämässä? 
Sanna jakaa arkisia kokemuksia ja vinkkejä siitä, miten jokainen voisi olla rehellisempi omassa arjessaan – Myös johtajana. 

Rehellisyys on taito, jonka voi opetella, oli kyse ihmisestä itsestään tai organisaatiosta. Jokaisella meistä on paljon uskomuksia rehellisyyden tiellä. Ne kaventavat elämäämme ja saattavat tehdä ihmissuhteistamme väljiä ja vuorovaikutuksesta väistelevää. Toisaalta suoraan asioiden laukominen jokaisessa tilanteessa, tai vaikka negatiivisten asioiden jatkuva esille nostaminen eivät nekään siivitä ketään meistä – ihmistä tai yritystä parempaan lentoon.  Miten toimia rakentavammin ja silti uskollisena itselleen elämän ristipaineessa?

Rehellinen vuorovaikutus- ja  yrityskulttuuri rakentuu yhdessä ja jokainen voi vaikuttaa omalla olemisellaan sen vahvistumiseen – tai heikentymiseen. Miten voisit olla elämässäsi rehellisempi ja samalla kuitenkin rakentaa entistä väkevämpiä a syvempiä ihmissuhteita – Myös työelämässä.

Puheenvuorossa kuulet omakohtaisia kokemuksia ja elämänmakuista pohdintaa siitä, miltä (työ)elämä ja (yrityksen tai perheen) johtaminen näyttää ja tuntuu rohkeasti rehellisen silmin ja sydämin. Takana on työelämän kokemusta lamavuosista tähän päivään, yksinyrittäjästä korporaatioon. Rehellisyys on polttoaine  myös nykyisessä työssä lähes 100 vuotiaan MARK Suomen Markkinointiliiton toiminnanjohtajana.

#Rohkeaastirehellinen #Rehellisyys #Vuorovaikutus #Ihmiset #Johtaminen

Rohkeasti rehellinen -kirjassa esitellään Sannan ja Reija Könösen luoma 11 askeleen malli, jonka avulla jokainen voi ryhtyä rohkean rehelliseksi. Kirjassa Sanna jakaa kokemuksia omasta elämästään. (Kustantaja 2023 Bazar / Hidasta elämää)