Satakunnan suurin yritystapahtuma Pori Business Festival siirtyy 31.10.2024

Alkujaan helmikuulle 2024 kaavailtu Pori Business Festival siirretään henkilökohtaisista syistä lokakuulle 2024. Meitä oli jo runsaasti tulossa ja tullaan syksyllä entistäkin vahvemmin ja isommin!

Katso tästä linkistä perustaja Markuksen tiedote: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7159193852929585152

Lisätiedot tarvittaessa: Markus Koskinen 0406885860

Pori Business Festival järjestetään ensimmäistä kertaa syksystä 31.10.2024. Tapahtumapaikkana toimii Ässien isännöimä Enersense Areena. Satakunnan suurimman liike-elämän yleisötapahtuman mahdollistavat useat paikalliset yhteistyötahot, joihin lukeutuvat jääkiekkojoukkueen lisäksi muun muassa Satakunnan Yrittäjät ja Porin kaupunki.

Pori Business Festivaalilla lavalle nousee nimekkäitä liike-elämän asiantuntijoita, kuten yrittäjä ja sijoittaja Kim Väisänen, DIILI-finalisti Tinu Räisänen, röyhkeästi rohkea Sointu Borg sekä myynnin uudistaja Oona Kankkunen ja sijoittajavaikuttaja Merja Mähkä. Yhtenä tapahtuman juontajista nähdään Joonas Nordman. Festivaaleilla kuullaan yhteensä yli 20 asiantuntijapuheenvuoroa myynnistä, markkinoinnista ja johtamisesta. Näiden lisäksi tarjolla on pienryhmäluentoja, joissa osallistujat pääsevät kehittämään esimerkiksi äänenkäyttöä tai ajanhallintaa.

Pori Business Festival on osa kiertuetta, joka keräsi suuren suosion Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Kiertue rantautuu tammikuussa Seinäjoelle ja saapuu Poriin helmikuussa. Festivaalin tavoitteena on tarjota ihmisen näköistä ja kokoista ohjelmaa. Perinteisistä liike-elämän tapahtumista poiketen festivaalikonsepti antaa kävijöille mahdollisuuden osallistua rentoon ja helposti lähestyttävään tapahtumaan.

Tapahtuma tukee paikallisten yhteistyökumppaneiden tavoitteita ja arvoja. Pori Business Festivaaliin laajaan yhteistyökumppanijoukkoon kuuluvat muun muassa Porin Ässät, Satakunnan Yrittäjät sekä Porin kaupunki. Verkostoitumisen lisäksi tapahtuman tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus itsensä kehittämiselle.

– Yksi Ässien arvoista on intohimo kehittää ja kehittyä. Lisäksi Patavalaan kuuluu
tapahtumatoiminnan kehittäminen. Tapahtuman saaminen Poriin tukee Ässien strategisia tavoitteita, ja olemme tyytyväisiä siihen, mitä pystymme tarjoamaan yhteisöllemme Business Festivalin avulla, kertoo Ässien tapahtuma- ja ravintolapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Ikonen.

Yhteistyökumppanit ovat merkittävässä roolissa siinä, mitä kullakin kiertuepaikkakunnalla päästään näkemään ja kokemaan. – Tapahtuma on aina paikkakuntansa näköinen, ja yhtenä keskeisenä tavoitteena on nostaa esiin paikallisia yrityksiä ja osaamista, festivaalin järjestäjä Markus Koskinen sanoo.

PORI BUSINESS FESTIVAL – OHJELMA

Juontajat:

Tuuli-Elina Andersen, Kaisa Löfgren, Joonas Nordman

KAPTEENIPANEELI – Johtajuus joukkueessa

Joonas Nordman, moderaattori

Veli-Pekka Ketola

Emilia linna, kapteeni 2023 Porin pesäkarhut

Lauri Inna, Porin kaupunginjohtaja

JOHTAJUUS

Sointu Borg: Röyhkeästi rohkea

Katri Johansson: Johtajuus maailman sukellusoperaatioissa

Jenni Rajahalme: Eri sukupolvet työelämässä – Millaisia johtajuuden hurmausliikkeitä tarvitsemme tulevaisuudessa?

Oskari Häkkinen: Erilainen polkuni johtajaksi

MYYNTI

Kim Väisänen: Huippumyyjän konkretia

Oona Kankkunen: Kilpailuetua sosiaalisella myynnillä ja ajatusjohtajuuden vetovoimalla

Kati Huusko-Viikilä: B2B-myynnin evoluutioteoria – maksimoi tulovirrat

MARKKINOINTI

Elias Mäkinen: Tuloksia lyhytvideoilla

Olli Lehtisalo: Verkkokaupasta tulosta – 2024 trendit

Koju Film Company: Tarinalliset ja markkinointiviihteelliset videosarjat

TAIDOT

Merja Mähkä: Alkuun sijoittamisessa – näin minä sen tein

Tinu Räisänen: Tekijän tase – johtajuuden uusi trendi

Timo Avdo: Näin hallitset aikaasi

Pyry Klemettilä: Psykologinen turvallisuus kilpailuetuna

Eemeli Valli: Puhelin myynnin työkaluna – näin saat tuloksia

Eero Keski-Petäjä: Näin vaikutat äänellä!

*Kumppaniosastot toiminnassa hallilla koko pelin ajan