Ilmoittaudu Nuorkauppakamarien kansallisen puhekilpailun yleisöön Tampere Business Festivaaleille 9.4.2024

Suomen Nuorkauppakamarin puhekilpailun neljä finalistia ovat selvillä. 👌 Finaalia jännitetään Tampere Business Festivaaleilla 9.4. klo 16:30 alkaen.

Paikka: Finlayson Meetings, festival-alue (Tampere, Satakunnankatu 18A)

Aika: 9.4. klo 16:30 – 18:00

Ilmoittaudu maksutta alta linkistä mukaan ja saavu hyvissä ajoin paikalle!

https://ssl.eventilla.com/attend/LydNJ?t%5BOYQpx%5D

Kilpailija 1: Antti Koskinen, Helsingin Nuorkauppakamari
Kilpailija 2: Laura Ylitalo, Mäntsälän Nuorkauppakamari
Kilpailija 3: Pyry Klemettilä, Pirkanmaan Nuorkauppakamari
Kilpailija 4: Juuso Råman, Oulun Nuorkauppakamari

Suomen Nuorkauppakamareiden strategiaan liittyvä puheenaihe annetaan kilpailijoille kaksi viikkoa ennen h-hetkeä. Kansallisessa puhekilpailussa puheen kesto on vähintään 5 ja enintään 7 minuuttia. Valmistautumiseen kilpailija saa käyttää ulkopuolista apua, mutta kilpailun aikana puhujaa ei saa auttaa.

Voit myös hankkia Tampere Business Festivalien koko päivän ohjelman sisältävän lipun kampanjakoodilla BF jolla saat -15% hinnasta pois: https://businessfestival.fi/tampere/#ilmoittaudu

Tule kannustamaan osallistujia ja kuulemaan mielenkiintoisia puheita. Toivotamme onnea kaikille neljälle kilpailijalle puheeseen ja itsensä kehittämiseen!

Nuorkauppakamari on kansainvälinen, alle 40-vuotiaiden, aktiivisten, itsensä ja yhteisönsä kehittämisestä kiinnostuneiden nuorten aikuisten harrastus. Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa kansainvälisiä mahdollisuuksia, koulutuksia, verkostoja, kannustusta yrittäjyyteen, mahdollisuuden vaikuttaa elinympäristöön ja kehittyä johtajana. 

Nuorkauppakamari, eli Junior Chamber International (JCI), on kansainvälistä toimintaa, joka toimii sadassa eri maassa. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957, ja tällä hetkellä Suomessa varsinaisia jäseniä on noin 2 500. Yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme noin 5 000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston.