Tampere Business Festival tuo ihmiset yhteen

Idea Tampere Business Festivalin järjestämisestä lähti halustamme toteuttaa koulutus- ja verkostoitumistapahtuma rennoin rantein, mutta sisällöltään laadukkaasti. Tapahtumapaikaksi valikoituikin täysin uusi pian avattava Tampereen Tavara-asema, jolla on oma värikäs historiansa. Tapahtumapaikka, pääpuhujamme sekä muut esiintyjämme yhdistettynä Tavara-aseman tiiviiseen tunnelmaan ja miljööseen ovat kutkuttava yhdistelmä.

Tapahtuman missio on laadukkaan asiantuntijasisällön ja koulutuksen lisäksi saattaa ihmiset yhteen. Rento ja helposti lähestyttävä vuorovaikutuksellinen tunnelma on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. Festivaalitunnelmaan kuuluu tietenkin viihde, joten haluamme tarjota myös elämyksiä ja tarinallisuutta iltabileitä lukuunottamatta.

Mikäli saavut vieraaksemme Pirkanmaan ulkopuolelta, meille on iso kunnia kutsua Sinut, Yrityksesi, teidät tai Tiimisi Tampereelle. Kaupunkimme kasvaa ja kehittyy. Siksi haluamme tapahtumajärjestäjänä varmistaa, että meistä manselaisista kasvaa ulospäin avoin toimija globaalissa maailmassa. Sellainen paikka mihin on aina mukava tulla ja nauttia luonnosta, kulttuurista, kaupungista, elämyksistä sekä ihmisistä. 

Tapahtuman teemat valikoituivat melko helposti ja ensimmäisen Tampere Business Festivalin teemoiksi valittiinkin kasvu ja kannattavuus. Kasvu siksi, koska poikkeuksellisina maailmanaikoina haasteiden ylittämisen ja erottautumisen keinot korostuvat niin yritys kuin yksilötasolla. Toisaalta kasvua ei voi tehdä kestävästi, jos kannattavuuteen ei ole selkeää pitkän tai lyhyen jänteen suunnitelmaa.

Kasvu ja kannattavuus on myös vaikea yhdistelmä. Puhujasisällön avulla haluammekin laajentaa näkemyksiäsi näiden kahden yhdistämiseen.

Maailma on muuttunut, eikä paluuta ole. Nyt on vain kysymys, otatko sivullisen roolin vai otatko johdon ja muotoilet nykyaikaisten organisaatioiden ja yritysten tulevaisuutta?
– Riikka Tanner

Tervetuloa vieraaksemme näkemään ja kokemaan!

Tapahtumatiimi