Tampere Business Festivalin synty tampereemmurteella?

Tiäräksää mistä synty Tampere Business Festival?

Eisevväliä! Tässä blogitekstissä luet vastauksen Tampeen murretta mukaille. 

Pikkukölvinä en olis kyllä osannu tiäksää aatella, mihi kaikkee elämä mutki johtaa. Oon aina tykänny järjestää häppeninkiä kaveriporukoille ja lopulta harrastuspualellaki oli siistiä saada olla mukana toteuttamassa kolme kertaa Tampere Business Meet-tapahtumaa. Ekalla kerralla meitä oli siälä tiäksää 500 ihmistä ja toisella kerralla tuhannen viarasta. Kyä se oli hiano fiilis kattella ku ihmiset naatti!

Ajatuksena meillä oli sillo Tammerkosken Nuorkauppakamarin kanssa tehrä ihmisekokone tapahtuma, jossa yhristyy koulutus ja yhressä olo. Tunnelman haluttii oleva sellane tiäksää välitö ja vilpitö. Mää ite oon tainnu iha rariossaki sanoo, että sopivasti juntti. No eisevväliä emmää itekkää tiä mitä se tarkottaa, mut kai se on tiäksää jotai sellasta laadukasta mutta mikä pitää paikampäällä kokee hä.

No sitte siinä tuli koronakki ja kaikki. Mää olin 2022 kesällä vähä pienessä burnoutissa ja mietin tiäksää, että mitä mää haluaisin tyäkseni tehrä. Relasim kelasim ja siitä sitte fundeerasi, et perkele lähetää tekemää tapahtumaa omalla henkilökohtasella riskillä tiäräksää. Eihä tää maailmam tilanne mikää paras tähä ollu, mut silti mulla on tää unelma. 

Otettii parhaat opit käyttöö ja lährettii tekee.

Eim muutaku pööki taakse, räysä päähä lippa taakse ja otin yhteyttä tuttuihi superhyvii ja karismaattisii puhujii, kene tekemistä oon kattonu sivusta. Mää olin siitä onnellisessa asemassa tiäksää, että moni ihminenki halus sit jeesata mua. Räysä päästä ja iso kunnioitus myös tiimille, ketkä tätä tekee iha tiäksää halusta jeesata. Nää kumppaniyritykset on kuitenkin suurin mahrollistaja, joten lätsä päästä myös sinne nääs!

Mää ite oon 32-vuatta vanha äijjä, eli kilsoja ei oo takana hirveesti. Tässä tapahtumajutussaki oon aika nöösi. Ny mä kuitenki istu tässä Tavara-asemam nurkalla rotvallim reunalla Tapolam musta kyrsä käressä ja fundeeraa, et meitä ojjo liki 300 vierailijaa tulossa tänne 17.3.2023. Onha tää ollu tiäksää aika paineista aikaa, ku me ostellaa koronajjälkee näitä lippuja aika myähää vasta. Kyä ny isketää viimene vaihre silmää.

Tää Manse kasvaa ja kehittyy iha hualella. Emmää itekkää pysy kärryillä mitä kylillä tapahtuu seuraavaks, mut semmä voin taata, et meille on syntyny tänne uus business-häppeninki, jossa sä pääset kouluttaa ittees ja ottaa knopit sun firmam tai tyän kehittämisee. Emmää malta orottaa, et saadaa teirät meiräm vieraaks.

Nappaa liput: www.tamperebusinessfestival.fi

Vakavasti, pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla. Nährää, otetaan yhet holipompelit ja naatitaa!

Kirjoittaja on Tampere Business Festival-tapahtuman perustaja, jolla ärrä pärisee erellee vahvasti.

https://www.linkedin.com/in/koskinenmarkus/

Instagram: _kosminen_