Wenla Väärälä on valittu Business Festival kiertueen markkinointi­päälliköksi.

-Diili-ohjelmaa seurattiin kotipuolessa aktiivisesti ja seurasin Wenlaa myös somessa. Toteuttamiskyvykkyys ja toisaalta myös haasteiden tai nopeiden tilanteiden käsittelytapa tekivät vaikutuksen. Näytti siltä, että hänellä on kyky kääntää omat vahvuudet kilpailuvalteiksi ja pelata niillä. Siitä se ajatus Wenlan mukaan saamiseksi sitten lähti, kertoo Business Festival-kiertueen takana häärivä Markus Koskinen.

-Tuu mun aisapariksi. Tehdään tästä konseptista ja Business Festival -kiertueesta Suomen vaikuttavin. Mietin hetken. Ok, eli saan hoitaa markkinointia, vapaasti luoda ja ideoida, sytyttää liekkiä konseptin ympärillä. Olla mukana jokaisen kaupungin tapahtumassa, puhua, suunnitella, luoda, tuottaa. Joku siis soittaa mulle himaan ja tarjoo tollasta, kertoo Wenla.

Wenlan intressit ja kiertueen tarpeet löysivät nopeasti toisensa.

-Ei sillee tarvinnu kauheen kauaan miettiä. Päästiin diiliin ja hyppään tähän projektiin mukaan tästä päivästä eteenpäin Markuksen vasemmaksi kädeksi ja markkinointipäälliköksi, kehaisee Wenla

Markus kaipasi kiertueen alkuvaiheeseen täydennystä operatiiviseen tekemiseen. Tarvittiin sellaista kädet savessa-meininkiä, mutta myös luovaa ajattelua sopivana mausteena. Wenlan tontilla tulee olemaan myös sidosryhmien välinen yhteistyö, joten ihmiset ovat keskiössä. Ensin lautasella on 25.8. Helsinki Business Festival, joka järjestetään Innovation Home Kampissa ja seuraavana on Seinäjoen tapahtuma omasp-stadionilla 13.9. Turussa Logomolla pysähdytään 27.10.

Projekti antaa Wenlalle silti vapauksia myös muihin asiakasprojekteihin, joka sopii myös tapahtumakiertueen luonteeseen. Joustavasti tehdään yhdessä. Wenla pitää tärkeänä saada mahdollisuuksia erityyppisiin ja -pituisiin juttuihin, mikä antaa vapauksia toteuttaa itseään.

-Olla mukana monessa. Tämä on hyvä esimerkki sellasesta. En tiedä oisinko saanu tätä ilman ruutuaikaa, mutta onneksi on TV ja ihmiset jotka sitä katsoo. Tulee kivaa, kiitos mahdollisuudesta Markus ja BF, täydentää Wenla.

Lisätiedot:

Wenla Väärälä

0400595223