Kuva_Tmi_AIRA_15väri

Aira Eirola

  • Tampere, 9.4.2024

Aira Eirola

Edelläkävijyyttä ja arvontuottoa argumentointitaidoilla

Nosta panoksesi asiantuntijana ja johtajana uudelle tasolle perustelutaidoilla ja keskustelurohkeudella. Tämän puheenvuoron jälkeen osaat laittaa painoarvoa ideoillesi ja näkemyksillesi sekä rikastuttaa jokaisen palaverin tai päätöksentekokeskustelun, johon osallistut.

Ajatusjohtajilta ja muutoksentekijöiltä odotetaan kykyä tehdä uusia avauksia ja kehystää keskusteluja. Tämä edellyttää kykyä haastaa vanhoja oletuksia ja osaamista kehittää vanhoista ristiriidoista luovia ratkaisuja.

Kyky nähdä kokonaisuudet, eri näkemysten vahvuudet ja keskusteluiden tärkeimmät polttopisteet tuo kiistatonta etua. Puheenvuoron vinkeillä osaat kohdentaa perustelut tehokkaasti ja kehystää aiheet haluttuun suuntaan.

Moniulotteisten haasteiden ja kiireessä käytyjen rönsyilevien keskustelujen keskelle kaivataan osaajia, jotka luovat ymmärrystä erilaisista näkemyksistä ja kirkastavat mahdollisuuksia ja ratkaisuja.

Joka suunnalla perään kuulutetaan erilaisten näkemysten ja rakentavan väittelyn hyödyntämistä, mutta olisitko sinä se, joka todella käytännössä osaa tämän ja mahdollistaa merkitykselliset keskustelut?

Suomessa pääsee harvoin oppimaan käytännönläheisiä argumentointitaitoja, mutta nyt Business Festival osallistujille tarjotaan perustelutaitoja ja keskustelurohkeutta, joilla erottautua.

Aira Eirola yhdistää käytännön argumentointitaitoja ja tutkimustietoa organisaatioiden päätöksenteosta ja keskustelukulttuurista. Aira on kilpaillut kansainvälisissä väittelykilpailuissa. Väitöskirjatutkijana hän tutkii yritysten hallitusten työskentelyä. Aira on valmentanut eri alojen asiantuntijoita ja tiimejä nostamaan vaikuttavuuttaan argumentointitaidoilla ja aktiivisilla keskusteluilla.

Tutustu häneen tästä!