Yhteys

Kuka, mitä, häh?

Tervehdys,

olen Markus Koskinen. 33-vuotias yrittäjä ja Business Festival-konseptin perustaja. Idea tapahtumasta lähti festival-hengessä toteuttaa business-tapahtuma, jossa vierailijamme voivat nauttia teemoitetuista asiantuntijasisällöistä. Festival-sana tarkoittaa minulle vapautta valita mihin osallistun ja kuinka paljon haluan käyttää aikaa esim. verkostoitumiseen. Tapahtumissamme saa myös vetää happea ja hoitaa samalla vaikka työasioita pois alta.

Kiertue koostuu myynnin, markkinoinnin ja johtamisen keynote-esiintyjistä. Oman lavansa saavat myös aloittelevat puhujat ja asiantuntijat. Minulle on tärkeää, että myös uudet kasvot saavat mahdollisuuden kertoa näkemyksiään. Olehan yhteydessä, mikäli haluat kiertueelle mukaan, niin keskustellaan.

Kiertueen tärkein asia ovat ihmiset. Tapahtumissamme käy niin johtajat, päälliköt, toimihenkilöt, yrittäjät, työntekijät, urasuuntaa etsivät, toimitusjohtajat kuin yksinyrittäjät. Olemme asettaneet myös hinnan sellaiseksi, että ihminen voi sen itse ostaa. Mottomme on:

“Sisältöä itsesi tai liiketoimintasi kehittämiseen.”

Tervetuloa mukaan!

Markus Koskinen
reipastraining@gmail.com
0406885860