fanny-heinonen

Fanny Heinonen

  • Tampere, 9.4.2024

Fanny Heinonen

Paikallistoimijasta elokuva-alan kansalliseksi veturiksi

Tampereen kaupunkiseutu on kansainvälisesti kiinnostava tuotantoalue ja Film Tampere tukee vuosittain noin 20 alan tuotantoa. Ajankohtaisia ovat muun muassa Komisario Koskisen 4. tuotantokauden kuvaukset ja Elämäni biisi -musiikkiviihdeohjelman tuleva 6. tuotankausi ja Netflixin Havoc-tuotanto, jota tähdittää Tom Hardy ja jonka virtuaalitehosteita tehdään parhaillaan Tampereella.

Kansainvälisistä julkaistuista tuotannoista viimeisin oli syksyllä 2023 Tampereella maailman ensi-iltansa saanut ja Netflixin helmikuun 2024 katsotuimmaksi vieraskieliseksi elokuvaksi noussut katastrofielokuva The Abyss, jota tähdittävät ruotsalaisnäyttelijä Tuva Novotnyn ja Peter Franzén. Suurelokuvaa kuvattiin Tampereen ohella mm. Las Palmasissa ja Ruotsissa Kiirunassa.

Film Tampere kehittää, kasvattaa ja kansainvälistää audiovisuaalisen alan teollisuutta sekä auttaa kansallisia ja kansainvälisiä elokuva- ja TV-tuotantoja sijoittumaan Tampereen kaupunkiseudulle Tampereen tuotantokannustimella. Film Tampere on osa Business Tamperetta.

 

Kuka on Fanny Heinonen?

 

Fanny Heinonen on kasvuhaluisen ja kansainvälistyvän Film Tampereen ohjelmajohtaja. Lisäksi Heinonen on vaikuttanut elokuva- ja tv-alan kouluttajana ja asiantuntijana alan koulutusohjelmissa ja kansallisissa kehityshankkeissa. Koulutukselta Heinonen on elokuva- ja tv- tuottaja ja työkokemusta häneltä löytyy sekä muodin, markkinoinnin että elokuvien ja ura-coachingin parista.

Tutustu Fannyyn LinkedIn-palvelussa!