ARTISTI FESTIVAL BAND

Festival Band

  • Turku (Logomo), 27.10.2023

Festival Band

Yhtyeen jokainen jäsen on ollut osa aikamme ilmiötä, TV:n laulukilpailuja. Tosi-TV:stä huolimatta suurin yhdistävä tekijä kokoonpanolle on Lahtelainen Lauluyhtye Caya, jonka riveissä ystävyys ja yhdessä laulaminen saivat alkunsa.

Päivän aikana jokainen heistä saa vuorollaan solistin viitan, mutta kuten elämässä – taika on harmoniassa. Festival Band esittää moniäänisesti kappaleita 1960-luvulta nykypäivään.

Sovitettuna meille. Tarjoiltuna teille.

 

Jouni Soininen

Lahtelainen Jouni Soininen tuli tutuksi isommalle yleisölle The Voice of Finlandin 10-vuotisjuhlakaudella, jossa tämä herkkä ja matalaääninen tulkitsija selvitti tiensä aina live-lähetyksiin saakka, eli joukkueensa 4 viimeisen laulajan joukkoon.

Jouni tekee tällä hetkellä cover-keikkoja, mutta omaa musiikkia on myös tekeillä tiiviissä yhteistyössä Heidi Niemistön kanssa.

 

Heidi Niemistö

Heidi Niemistö on lahtelainen laulaja. The Voice Of Finlandin 11. kaudelle osallistuminen sytytti paloa ja luottamusta esiintymiseen ja omien vahvuuksien löytämiseen. Keikkailun ohella Heidillä on tavoitteena tulevaisuudessa kehittyä lauluntekijänä ja tehdä yhteistyötä muiden artistien ja heidän julkaisujen parissa.

 

Elsa Rusi

Elsa Rusi on hollolalais-lahtelainen laulaja. Hänet nähtiin The Voice of Finlandin 7. ja 12. kausilla, joilla molemmilla eteni Knockout -vaiheeseen asti. Ohjelmaan osallistumisten innoittamana ja rohkaisemana Elsa on keikkaillut erilaisissa cover-kokoonpanoissa ja aloittanut oman laulajanuran rakentamisen.

 

Stefan Andersén

Stefan yritti siipiään laulukilpailu Idolsissa vuonna 2012, mutta karsiutui kilpailusta näkemättä edes tuomareita.

Olet saattanut kuulla hänen äänensä Shrek-elokuvissa tai duetoimassa Michael Bublén kanssa. Musiikkiteknologin ammatista huolimatta hän on työskennellyt kuoronjohtajana, musiikinopettajana ja pianonsoiton opettajana. Nykyään Stefan toimii freelance-muusikkona sekä näyttelijänä ja on vuosien varrella esiintynyt solistina Suomen suurimmilla lavoilla, kuten Nokia Arenalla, Hartwall Areenalla, Sibeliustalossa sekä Verkatehtaalla.