hannu-karell

Hannu Karell

Hannu Karell

Annetaan miehen ihan itsensä kertoa!

Hannu Karell. Loppu riippuu sitten siitä kuka kysyy. Meitsi on periaatteessa aika jännä persoona. Periaatteessa osaan vaikka mitä, mutta en ole missään kovin hyvä.

Harrastuksia on vaikka kuinka paljon, mutta mitaleita on vain muutamia.

Meitsi syntyi Oulussa vuonna -85. Asustelin siellä 17,5v ja siitä sitten reppuselkään ja maailmalle. Lukio jäi kivasti kesken. Jollain sairaalla tavalla olen siitä jopa nykyään vähän ylpeä. Pitkä matikka mulla sentään oli.

Jossain kohtaa oli pakko hankkia joku koulutus. Oli kuulemma noloa, kun lasten päiväkotipapereihin ei voinut kirjoittaa isän kohdalle mitään ammattia. Pamahdin siitä sitten datanomin iltaopintoihin. Vuoden kävin siellä lukemassa iltalehteä. Loppu tuli sitten tentittyä samalla kun alkoi ekat bisnekset. K3 arvosanan mä sieltä nappasin, eli parhaan mahdollisen. Mitään hyötyä tuostakaan paperista ei ole ollut.

Se mikä tekee mun stoorista aika poikkeuksellisen, niin omaan ikään nähden aika käsittämättömän paljon on tullut koettua. Elämä on antanut ja sitten se on myös ottanut.

Muutama vuosi sitten oli vähän isompi turbulenssi omassa elämässä mistä puhun nykyään ihan avoimesti. Homma meni siihen pisteeseen, että sitä havahtui apteekin ulkopuolella pyörittelevän jotain pakettia missä on oma nimi + sotu ja teksti pitkittyneeseen ahdistukseen ja lievään masennukseen. Tuossa tunsi kyllä itsensä ihan todella huonoksi. Jostain syystä päätin ajatella niin, että nyt tilanne on tämä ja tästä mennään nyt eteenpäin. Turha tätä on kieltää tai piilotella.

Pakko sanoa, että monella tavalla eteenpäin on menty. Aika siistejä juttuja on tapahtunut tuon jälkeen. Tuo pohjakosketus oli loppupeleissä se mikä tekee minusta sen mitä olen nyt. Minua ei ujostuta puhua jostain asioista mitkä olis jotenkin epämiellyttäviä tai epämukavia. Ne kaikki ovat vaan asiota. Olen oppinut monellakin tavalla, että se mitä kuvittelee kantavansa yksin, niin todennäköisesti naapuri kantaa samaa asiaa, mutta eri asioiden kautta.

Uskon vahvasti sanoihin. Yhtäkään diiliä ei tehdä ilman sanoja. Yhtäkään parisuhdetta ei solmita ilman sanoja. Todennäköisesti nämä ulkopoliittiset jännitteet meidän kaikkien ympärillä laukeavat, kun aletaan pommien sijaan puhumaan sanoja.