jarkko-sjöman-artisti

Jarkko Sjöman

  • Turku (Logomo), 27.10.2023

Jarkko Sjöman

VIP-elämys osana tapahtumapäivää?

Taiteilija Jarkko Sjöman pitää Turun festivaaleilla VIP-lipun ostaneille ART-workshopin, joita starttaa pitkin päivää kaksi sessiota. Pudottaudu hetkeksi luovuuteen kahden tunnin sessiossa ja koe ensimmäisten joukossa Jarkko Sjömanin uusi Workshop.

Valmennuksellinen taidetyöpaja on interaktiivinen tilaisuus, jossa osallistujat yhdistävät luovuutensa ja henkilökohtaisen kasvunsa. Työpajassa käytetään taiteen tekemistä välineenä itsetuntemuksen ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

Työpaja sisältää esitelmän ja johdannon aihealueeseen, oman taulupohjan jokaiselle osallistujalle, kaikki värit, työkalut sekä suojatarpeet valmiina tapahtumapaikalla. Saat oman teoksen mukaasi sekä toteutan myös itse yhden teoksen tapahtumalle.

Kuka on Jarkko Sjöman?

Jarkko Sjöman on taiteen, henkilöbrändäyksen ja digitaalisen markkinoinnin uniikki yhdistelmä. Hän on sosiaalisen pääoman pitkän linjan sijoittaja, joka ei usko pikavoittoihin.

Tällä hetkellä Sjömanin katse on kaukana horisontissa abstraktin taiteen ja sen digitalisoitumisen mahdollisuuksissa. Lisäksi vilpitön halu auttaa luovuudesta vieraantuneita tietotyöläisiä kädestä pitäen taiteen vapauttavaan maailmaan on hänellä lähellä sydäntä.

https://www.jarkkosjoman.com/