jone-korpi-puhujasivu

Jone Korpi

  • Tampere, 9.4.2024
  • Pori (Enersense Areena), 31.10.2024

Jone Korpi

Tekoäly uusasiakashankinnan tehostajana

On aika sukeltaa tekoälyn maailmaan ja tutustua siihen, miten se voi tehostaa asiakashankinnan työtä. Workshopissa opit, mitä tekoäly oikeasti on, ja miten se voi auttaa yrityksiä hankkimaan asiakkaita entistä tehokkaammin. Teorian lisäksi pääset myös käytännössä kokeilemaan, miten tekoälytyökaluja, kuten ChatGPT:tä voi hyödyntää markkinoinnin tai myynnin ammattilaisena. Pääset myös näkemään mielenkiintoisia case-esimerkkejä eri käyttötavoista, jotka ovat helpottaneet niin myyjien kuin markkinoijienkin elämiä.

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti tehokkaampia työpäiviä tekoälyn avulla? Liity mukaan ja valjasta tekoälyn voima!

KUKA ON JONE KORPI?

Jone Korpi on myynti- ja markkinointialan pioneeri, jolla on jo pitkä kokemus tekoälyn hyödyntämisestä myynnissä ja markkinoinnissa. Hän on kouluttanut ja workshopannut useita yrityksiä aina Orion Pharmasta ja Verkkokauppa.comista PK-sektorin asiantuntijayrityksiin. Häntä kiitetään erityisesti taidosta selittää monimutkaisetkin asiakokonaisuudet selkeästi ja ymmärrettävästi. Hänen koulutuksensa ovat aina vuorovaikutteisia ja osallistavia, joten voit odottaa innostavaa oppimiskokemusta ja mahdollisuutta jakaa omia ideoita ja kysymyksiä.

Päivätyössään Korpi toimii operatiivisena johtajana Ideallylla, joka on 40-päinen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijayritys. Hän kirjoittaa tällä hetkellä myös esikoiskirjaansa myynnin ja markkinoinnin integroimisesta, joka julkaistaan syksyllä 2024.