JUHA TOIVOLA

Juho Toivola

  • Tampere, 9.4.2024

Juho Toivola

Näin saat kilpailuetua huumorista

Voiko asiantuntijabisnestä rakentaa tilannekomiikan ja sketsihuumorin varaan? Kyllä voi – ainakin jos uskomme sarjayrittäjä ja psykologi Juho Toivolaa.

Juho on tutkinut huumorin vaikutusta asiakkaiden ostohalukkuuteen ”vakavassa liiketoiminnassa” ja esittelee tutkimuksensa tuloksia tässä puheenvuorossa.

Case-esimerkkinä esitellään mm. Juhon perustamana henkilöarviointiyritys Asselmointi Oy:n viihteellistä sisältömarkkinointia, joka on voittanut asiakkaiden sydämet – ja lompakot – puolelleen.

Tämä puheenvuoro haastaa sinutkin pohtimaan, voisitko olla vähän hauskempi – ja mitä hyötyä siitä on juuri sinun bisneksellesi.

Juho Toivola on Suomen tunnetuimpia ja pidetyimpiä rekrytointikouluttajia. Hän on työskennellyt pitkään suorahakukonsulttina ja henkilöarviointipsykologina sekä johtanut rekrytointia Finnairilla ja Elisalla. Juho haluaa parantaa rekrytoinnin tasoa Suomessa ja sitä kautta koko suomalaista työelämää.

Juhon puheenvuorot ovat sekä viihdyttäviä että hyödyllisiä. Hän tuntee tarkasti työmarkkinoiden nykytilan, ja pystyy kertomaan käytännönläheisellä tavalla miten rekrytoivien organisaatioiden tulisi kehittää toimintaansa varmistaakseen osaavan työvoiman saatavuuden myös tulevaisuudessa. Juhon koulutuksista ja puheenvuoroista saat aina konkreettisia työkaluja omaan työhösi.

Työ- ja organisaatiopsykologiaan erikoistuneena psykologina Juho nauttii myös työelämätutkimuksen kansantajuistamisesta ja henkilöstön tuottavuuden kehittämiseen tähtäväästä johdon sparraamisesta. Hänen näkökulmansa ei kuitenkaan ole akateeminen vaan vahvasti liiketoiminta- ja työelämälähtöinen.

Juho on monille tuttu LinkedIn-alustalta, jota hän onkin menestyneesti hyödyntänyt niin rekrytoinnissa, työnhaussa kuin omassa yritystoiminnassaan. Digitaaliset alustat, sosiaalinen media ja erityisesti niiden ammatillinen käyttö ovatkin hänen vahvuuksiaan.

Tutustu Juhoon LinkedInissä!