jussi-savio-artistikuva3

Jussi Savio

  • Turku (Logomo), 27.10.2023

Jussi Savio

Voittavan yritysjohdon tunnusmerkkejä kriisiaikoina

Yritysten liiketoimintaa on viime vuosina kohdannut kriisi toisensa jälkeen, ja tällä hetkellä eletään monellakin tapaa epävarmoja ja sumuisia aikoja.

Mitkä asiat yritysten johtoa ja tiimejä huolettaa? Mitkä ovat toiminnan kannalta suurimpia riskejä, entä mitä mahdollisuuksia kehittyvä toimintaympäristö tarjoaa? Mitkä ovat voittavan yrityksen ja tiimien tunnusmerkkejä?

Jussi Savion puheenvuorossa luomme katseet liiketoiminnan kuumiin trendeihin ja siihen, miten yritykset voivat saavuttaa kilpailutetua nyt, kun se on mahdollista. Puheenvuorossa nostetaan myös vastuullisuus esiin yhtenä johdon huolenaiheena, mutta toisaalta kuumana aiheena, jota hyödyntämällä yritykset voivat mm. kohentaa kilpailuetuaan, parantaa rahoituksen saatavuutta, imagoaan sekä työnantajamielikuvaansa.

KUKA ON JUSSI SAVIO?

Jussi on auktorisoitu tilintarkastuksen ja sisäisen tarkastuksen ammattilainen, ja talousraportoinnin moniottelija – oli sitten kyse esimerkiksi tilintarkastuksesta, yrityskaupoista tai taloudelliseen raportointiin liittyvien prosessien kehittämisestä.

Uransa aikana Jussi on ollut näköalapaikalla oppimassa hyvin erilaisilta asiakasyrityksiltä, niiden kohtaamista haasteista ja myös mahdollisuuksista.

Jussi ihmisläheinen mutta yritysjohtoa haastava työskentely on auttanut toisaalta asiakkaita kehittämään liiketoimintaansa mutta myös itseään ja haastamaan jatkuvasti omaa osaamistaan. Tästä viimeisimpänä esimerkkinä on vastuullisuuteen liittyvä raportointi, jonka myötä Jussi haluaa omalla panoksellaan olla auttamassa yrityksiä, kun yhdessä luodaan parempaa tulevaisuutta.

Kunnianhimo ja määrätietoisuus ovat olleet Jussia leimaavia piirteitä hänen alkaessaan rakentaa asiantuntijuuttaan, lopetettuaan uransa vuonna 2008 SM-tason lentopalloilijana.