jussi tolvanen

Jussi Tolvanen

  • BF Exclusive Talks, 4.10.2024

Jussi Tolvanen

MITÄ TAPAHTUU YRITYKSEN LIIKETOIMINNALLE, KUN IHMINEN JA INHIMILLISYYS LAITETAAN ROHKEASTI KESKIÖÖN?

DNA:n toimitusjohtajan Jussi Tolvasen kasvun keynote-johdanto inhimillisen johtamisen dna:sta ravistelee, syventää ajattelua ja inspiroi kasvun uudelle uralle. Keynotessa käydään läpi muun muassa näitä kysymyksiä:

Millainen johtajuus valmistaa kasvuun haastavassa toimintaympäristössä?

Millaista on hyvä inhimillinen johtaminen sekä johtajan että johdettavan näkökulmasta?

Mitkä taidot korostuvat tulevaisuudessa?

 

Kuka on Jussi Tolvanen?

DNA:n toimitusjohtajan Jussi Tolvasen johtamisfilosofiassa kaikki lähtee ihmisestä. Johtajan tehtävä on tuoda selkeyttä ja suuntaa, luoda merkityksellisyyden kautta positiivista energiaa ja mahdollistaa jokaisen oppiminen ja menestyminen.

Jussi on tarttunut DNA:n ruoriin vahvan teknologiaosaamisen turvin. Vuodet Microsoftin Suomen toimitusjohtajana sekä sitä edeltävät johtotehtävät Avanadella, Fujitsulla ja Hewlett-Packardilla tekevät Tolvasesta suomalaisen teknologiakentän rautaisen asiantuntijan, joka haluaa johtaa edessä.

Nyt toimitusjohtaja tuo inhimillisen johtamisen valokeilaan. Uudessa podcastissa Tolvanen saa vieraakseen eri alojen huippuasiantuntijoita, jotka jakavat oivalluksiaan ja ajatuksiaan inhimillisestä johtamisesta. Sarjan ensimmäinen jakso julkaistiin maanantaina 20. toukokuuta.

”Inhimillisestä johtamisesta puhutaan yhä liian vähän. Siksi kutsuin eri alojen huippuosaajia keskustelemaan sekä jakamaan oivalluksia ja ajatuksia. Toivon, että tämän sarjan avulla voimme yhdessä rakentaa parempaa tulevaisuuden johtamista – niin että sekä yksilöt että yritykset menestyvät”, kertoo DNA:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.

Kuusiosaisen podcast-sarjan uusi jakso julkaistaan joka maanantai Spotifyssa ja muilla yleisimmillä podcast-alustoilla.