lari-karjula-puhujakuva

Lari Karjula

Lari Karjula

Itsetuntemuksen kautta räjähtävä potentiaali! Suureen suosioon noussut lääkäri ja valmentaja Lari Karjula saapuu esiintymään Helsinki Business Festivaaleille 25.8.2023 Innovation Home Kamppiin!

Kiihkeät uratavoitteet on cool, mutta ne voi heittää tunkiolle, mikäli ihminen on hukassa itsensä kanssa.
Mikään motivaatio ja intohimo ei riitä, jos et tunne itseäsi. Muutoin uupumus on rutkasti tutumpi vieras kuin kehittyminen ja loistelias ura.

Älä siis turhaan tavoittele menestystä itsearvoisesti. Laita elämällesi tavoitteeksi tutustua itseesi, tulla toimeen itsesi kanssa ja elää tasapainoinen elämä – sopivilla mausteilla. Saatat saavuttaa enemmän, mitä osaat koskaan kuvitella.

Tämä pysähtyminen voi mullistaa elämässä, sillä meistä jokainen on sokea itselleen.

Niin, myös sinä.

Kuka on Lari Karjula?

Lari Karjula on työelämän ilmiöstä ja ihmisyydestä kiinnostunut lääkäri, coach ja esikoiskirjailija. Lari on valmentanut erityisesti johtajia ja esihenkilöitä sekä sytyttänyt uudenlaista ajattelua puheillaan erilaisissa tilaisuuksissa. Hänen puheenvuorot saavat kiitosta leveän Oulun murteen lisäksi maanläheisyydestä, ymmärrettävyydestä ja oivalluttavuudesta. Lari uskaltaa haastaa kuulijoita, ja hän saa voiman siitä, kun ihmisten elämä menee parempiin uomiin.

Lari Karjulan esikoisteos Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta julkaistiin marraskuussa 2022 ja se löytyy nyt myös äänikirjana. Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta-teoksessa pyrin avaamaan ei-uupuneille johtajille ja esihenkilöille näkymää uupumuksen todellisesta luonteesta. Lisäksi tarjoan kirjassa ärsykkeitä arkisiin johtamistilanteisiin, kuinka johtaa uuvuttamatta ihmisiä tiimissä. Terve kulttuuri on voimakas väline uupumusten torjumiseen.