Kaikki

Luova videotoimisto Koju

  • Tampere, 9.4.2024

Luova videotoimisto Koju

Luova videotoimisto Koju x Tampereen aikuiskoulutuskeskus (TAKK)

Kojun luoma ja näyttelijä Armi Toivasen tähdittämä TAKKI AUKI -videosarja on kerännyt jo yli 5 miljoonaa katselukertaa eri somekanavissa. Opiskelijahakujen määrä on tuplaantunut kampanjan ansiosta.

Miten näin huimia tuloksia saadaan videoilla aikaan? Luovan videotoimisto Kojun toimitusjohtaja Heikki Oinonen, asiakkuuspäällikkö Jenni Parviainen sekä vastaava tuottaja Matias Vihko ovat puhumassa Tampere Business Festivaleilla markkinointiviihteellisistä sarjoista joilla tehdään tuloksia. Pureudumme TAKKI AUKI -sarjan tarinaan. Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen viestintäpäällikkö Marjo Nieminen on myös mukana kertomassa projektista asiakkaan näkökulmasta.

TAKKI AUKI -sarjassa tutustumme somelähettiläs Tarjan johdolla Tampereen Aikuiskoulutuskeskukseen. Itsensä somelähettilääksi ylentänyt Tarja on koominen, mutta hyväntahtoinen hahmo, joka viljelee kameralle viattomasti omia sutkautuksiaan. Tarja kuvailee olevansa ihmisenä vähän kuin TAKK: joustava, tamperelainen ja hyvin soveltuva yli viiskymppisille… mutta myös nuoremmille.

Asiakas: Tampereen aikuiskoulutuskeskus TAKK
Idea, konsepti, tuotanto: Koju Film Company