ninarinnesitomokäytössä

Nina Rinne

  • Tampere, 9.4.2024

Nina Rinne

Miksi psykologisen turvallisuuden pitäisi kiinnostaa johtajia?

Organisaatioiden kyvykkyys inhimillisestä ikkunasta käsin on keskimääräistä tai heikkoa. Kuitenkin kaikki näkyvät systeemit tarvitsevat näkymättömien systeemien tuen toimiakseen tehokkaasti. Puheenvuoro on rautaisannos ihmisymmärrystä kytkettynä liiketoiminnassa menestymiseen.

Nina Rinteen ura on ollut vaikuttava. Hän on käynnistänyt useita menestyviä myyntitiimejä, pitänyt yli 2000 konsultointi- ja valmennuspäivää, tehnyt exitin menestyneestä yrityksestä 2011 sekä hän on käynyt maailmankuulun Brenè Brownin Dare to Lead™ koulutuksen.

Nina on toiminut viimeisen kaksi vuosikymmentä organisaatiokulttuurien kehittämisen parissa. Hän on kokenut organisaatiokonsultti ja ylimmän johdon coach. Hänellä on kokemus sadoista muutoksen johtamisen caseistä, erityisesti erilaiset organisaatioiden kyvykkyys-, arvo- ja kehitystarpeiden analyysit ja niistä johdetut toimintatapojen systematisoinnit ovat olleet keskiössä. Tutuksi Ninalle ovat tulleet myös organisaatioiden yhdistymisprosessit ja kulttuurien yhteensovittaminen, joissa hän on ollut asiakasorganisaatioiden tukena.

Lisäksi hän on pitkänlinjan yrittäjä, joka on synnyttänyt voittavia kulttuureita, tuotteistanut useita toimivia palveluita ja rakentanut niiden ympärille markkinoinnin ja toimivan myyntitiimin. Nina on myös kirjailija, vaikuttava puhuja ja tarinankertoja. Hän toimittaa mm. Työ, tunteet ja tekoäly podcastiä.

Pätevyydet: CBA, Excecutive Business Coach, Brenè Brownin Dare to Lead™, EASI-sertifioitu, Belbin sertifioitu, MIT Artificial Intelligence: Implications for Business Strategy, NLP Master

Ninan kehittäjäpersoonaa kuvaava sanonta: “Efforts and courage are not enough without purpose and direction.” – John F Kennedy

Tutustu Ninaan LinkedInissä!