oskari-häkkinen-artistikuva

Oskari Häkkinen

  • Tampere, 9.4.2024

Oskari Häkkinen

Johtajan värikäs muutosmatka – näin loin nahkani uudelleen

Maailma ympärillämme muuttuu jatkuvasti, ja meidän johtajien on selvittävä yhä kasvavien haasteiden keskellä. Jaan tarinani menestyksestä vastoinkäymisiin ja niiden kautta opittuihin läksyihin. Tutustu itsetuntemuksen, ihmislähtöisyyden ja joustavan johtajuuden tärkeyteen tässä vangitsevassa kasvun ja kestävyyden tarinassa.

Valmistaudu löytämään avaimet menestyvän johtajan polulle tämän päivän jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Kerron tarinan minkä sai minut kukoistamaan ja menestymään, miten menetin kosketuksen kaikkiin niihin asioihin, mitkä johtivat menestymään ja miten löysin ne uudestaan.

KUKA ON OSKARI HÄKKINEN?

Spatineo Oy:n toimitusjohtaja ja GeoForum Finlandin hallituksen puheenjohtaja. Oskarin ura on vienyt opettajasta koodariksi ja monien vaiheiden kautta johtajaksi. Entisen kollegan päättäväisyys sai vaihtamaan suuntaa asiantuntijaurasta johtajan uraan ja se on vienyt mennessään. Tällä hetkellä Oskari luotsaa Suomen johtavaa paikkatietoalan ohjelmistoyritystä Spatineoa kasvun tiellä ja johtaa valtionhallintoa, kuntia, yrityksiä ja yhdistyksiä yhdistävää Geoforum Finland ry:n hallitusta.