patrik-anckar

Patrik Anckar

  • BF Exclusive Talks, 4.10.2024

Patrik Anckar

KUINKA HALLITA INHIMILLISEN JOHTAMISEN RISKEJÄ KÄYTÄNNÖSSÄ?

Patrin Anckarin keynote-johdanto antaa meille eväät siihen, kuinka tehdä inhimillisestä johtajuudesta strategisesti kasvun työkalu. Patrick Anckar syventyy aiheeseen tarkemmin ja osallistujat pääsevät workshopissa keskustelemaan, millaisia riskejä inhimillisessä johtamisessa on hyvä valmistautua kohtaamaan.

 

Kuka on Patrik Anckar?

Patrik Anckar on kokenut kansainvälisen kokemuksen omaava yritysjohtaja, strategi, professori, sarjayrittäjä, yritysneuvoja ja valtameriaktivisti.

Tällä hetkellä hän toimii työelämäprofessorina Turun kauppakorkeakoulussa, konsultoi yrityksiä erilaisissa strategiaprojekteissa ja johtamisen kehittämisessä, valmentaa yrittäjiä, tutkijoita ja johtajia, organisoi rakennemuutoksia ja fuusioita sekä on mukana myös pk-yrityskentässä.

Patrikin ura on kulkenut listatuista monikansallisista yrityksistä kasvaviin pk-yrityksiin, teollisuusympäristöistä palveluntarjoajiin, yrittäjyydestä hallitusjäsenyyteen, yritysostoista irtautumisiin ja brändimarkkinoinnista toimitusjohtajan tehtäviin.

Hänen tehtävänsä on edistää kestäviä tarinoita ja kestävää johtajuutta. Hän on oppinut vuosien varrella, että tarinat ja johtajuus eivät toimi hyvin ilman toisiaan. Hyvä elokuva vaatii upean tarinan ja upean näyttelijäntyön. Huono näyttelijäsuoritus pettää hyvän tarinan, ja hyvä näyttelijäsuoritus ei korvaa huonoa tarinaa, Patrick sanoo.