Leo-Pekka ja Leena Tähti Porin Business Festivalilla 31.10.2024.

Leo-Pekka ja Leena Tähti

  • Pori (Enersense Areena), 31.10.2024

Leo-Pekka ja Leena Tähti

Tähti Consulting on markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan erikoistunut perheyritys. Meidän intohimomme on kuoria asiakkaistamme rohkeus esiin. Tarjoamme koulutuksia, henkilöbrändäystä ja sisällöntuotantoa, jotka eivät vain vahvista osaamista, vaan antavat välineet erottua joukosta. Me rakennamme brändistäsi näkyvän!

Leo-Pekka Tähti: Leo-Pekka Tähti on menestynyt huippu-urheilija, joka päättää uransa Pariisin paralympialaisiin 2024. Hän ymmärtää mitä menestyminen ja huipulle pääseminen vaatii sekä paljonko niiden eteen tulee tehdä töitä. Leo-Pekka hyödyntää näitä oppeja yrityksensä sekä asiakkaiden toiminnassa. Hän tietää miten henkilöbrändiä rakennetaan pala kerrallaan ja ymmärtää erilaisten yhteistöiden merkityksen. Paras tulos tulee, kun kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Leena Tähti: Leena Tähti on pitkänlinjan B2B-markkinoinnin ammattilainen, jonka monipuolinen kokemus kattaa esimerkiksi brändäystä, digitaalista markkinointia, markkinoinnin suunnittelua ja johtamista sekä somemarkkinointia. Hän on valmis hyppäämään mihin tahansa markkinointihaasteeseen uutta oppien ja vanhaa viilaten. Leena kukoistaa asiakaskohtaamisissa, jossa hän loistaa valmentajan roolissa, innoittamassa ja tukemassa asiakkaita heidän markkinoinnin seikkailuissaan.