tomi-kielo

Tomi Kielo

  • Tampere, 9.4.2024

Tomi Kielo

Korulauseista konkretiaan – hyvä työpaikka luodaan tai tuhotaan arjessa

Voittava yrityskulttuuri on jotain muuta kuin riippumattoja neukkarissa ja jäätelökone tiimihuoneessa. Mitään ei organisaatiossa tapahdu vahingossa, vaan saamme juuri sitä, miten johdamme. Siksi kulttuurin johtamisen pitäisi kiinnostaa kaikkia.

Tässä puheenvuorossa saat konkreettisia ideoita niin johtamistyöhön, kuin tiimiläisenä toimimiseenkin.

Tomi Kielo on maailman johtavan ruoka- ja monipalveluyhtiö Compass Groupin Suomen ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja. Suomessa Compass Group työllistää yli 3000 työntekijää ja sen tavoitteena on olla alansa rohkea uudista, intohimoisin ja halutuin palveluntuottaja sekä työnantaja.

Ennen Compass Groupia hän toimi autoteollisuuden palvelujen tuottaja Valmet Automotiven henkilöstöjohtajana. Tomi on urallaan johtanut organisaatioita eri muutosvaiheissa. Tomi uskoo, että mitään ei organisaatiossa tapahdu vahingossa, vaan saamme juuri sitä miten johdamme, ja siksi kulttuurin johtaminen on hänen yksi intohimoistaan. Hänen mukaansa hyvä työpaikka luodaan tai tuhotaan arjessa. Tomi haluaa luoda työelämää, jossa kunnianhimoiset tavoitteet voidaan saavuttaa ihmistä arvostaen.

Tutustu Tomiin LinkedIn-palvelussa!

Compass Group