Tommi Viikinkoski_1

Tommi Viikinkoski

  • Pori (Enersense Areena), 31.10.2024

Tommi Viikinkoski

Porin Business Festivalilla Tommi kertoo, miten opit omaksumaan pysäyttämättömän asenteen ja kohtaamaan bisnesmaailman haasteet voimaannuttavalla tavalla. Ymmärrät, mistä motivaatio todella syntyy, ja saat konkreettisia työkaluja itsesi hyväksymiseen tässä ja nyt. Muuta sisäinen puheesi sellaiseksi, että se tukee sinua ja yritystäsi kohti menestystä.

”Uskon, että meissä kaikissa on suurenmoinen voima nähdä maailma ja itsemme uudessa valossa – avain menestykseen on tahtomme muuttaa ja muokata näkökulmiamme tarpeen mukaan.”


Tommi Viikinkoski on energinen ja karismaattinen esiintyjä, joka luo vahvan illuusion ajatustenluvusta. Viikinkoski kuuluu kansainväliseen Psychic Entertainers Association Inc-järjestöön. P.E.A. toimii ehdottomana ammattimentalistien, hypnotistien ja muiden psyykikkoviihdyttäjien kattojärjestönä maailmassa. Hän on järjestön neljäs suomalaisjäsen kautta aikain.

Mentalismin lisäksi hän inspiroi pieniä ja suuria yhteisöjä ajatusta herättävillä puheenvuoroilla siitä, miten tavoitella parempaa elämää. Huomion ohjaamiseen ja näkökulman muutokseen keskittyvät puheenvuorot johdattavat kuulijat stoalaisen viisauden saloihin ja auttavat soveltamaan näitä opetuksia modernin elämän eri tilanteisiin.

Hän on kirjoittanut aiheesta vuonna 2023 ilmestyneen Kaikesta huolimatta – mentalistin ohjeita hyvään oloon -kirjan (Basam Books).