Vauhtisammakko_kaikki_heinäkuu2021

Vauhti­sammakko

  • Turku (Logomo), 27.10.2023

Vauhti­sammakko

Turun Logomolla nautitaan 27.10. kumppanimme Vauhtisammakon hyvinvointiin keskittyvästä ohjelmapisteestä sekä kaksi kertaa päivässä toteutettavasta verkostoitumiskävelystä! Katso kävelyn aikataulut tästä linkistä!

Vauhtisammakon pisteellä tapahtumassa mm.

  • maksuton inbody-mittaus
  • maksuttomat keskustelut fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämisestä ja edistämisestä
  • luvassa myös arvonta, josta voit voittaa huikeita palkintoja ja panostaa samalla omaan hyvinvointiisi!

Vauhtisammakko on vuonna 2003 perustettu liikuntapalveluyritys, mikä tarjoaa laajasti valmennusta ja palveluita kaiken kuntoisille juoksijoille ja kuntoilijoille sekä kaikille liikunnallisista elämäntavoista kiinnostuneille.

Valmennuksiin kuuluu juoksukoulut, verkkovalmennus, yritysvalmennus, RunFrog- juoksusovellus, yksilövalmennus, jooga, luennointi, kahvakuula- ja kehonpainotreenit, inbody-kehonkoostumusmittaus, personal trainer-palvelut sekä yritysjuoksukoulut.

Huippusuositulla Energiaa arkeen- valmennuksella saatte liikettä koko työyhteisöön. Kysy lisää mikko@vauhtisammakko.com

Virkisty kanssamme- Vauhtisammakolta tarjous nopeasti ja helposti koko työyhteisön liikunnalliseen virkistyspäivään!

Toimialue: Vauhtisammakko toimii paikan päällä Turussa, Helsingissä, Espoossa ja Tampereella.

Vuoden 2023 agenda:

Vuonna 2023 Vauhtisammakko juhlii 20- vuotista taivaltaan ja vuoden 2023 agenda Vauhtisammakolla on päästä liikuttamaan yhä useampaa suomalaista yritystä. Hyvinvoinnin- ja liikunnan tukeminen tulee ilman muuta olla osana hyvän työpaikan ihanteita ja vaatimuksia.

Indody-mittaus

Tiedätkö sinä miten kehosi voi ja mistä se koostuu?

Painoa ja painoindeksiä oleellisempia mittareita ovat ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, elintavat kokonaisuudessaan ja esimerkiksi kehonkoostumus. Kehonkoostumus voi henkilöllä vaihdella paljonkin, eikä sitä voi mitata pelkän painon tai peilikuvan avulla. Saatat olla painoltasi hyvinkin ”hoikka” tai ”vankkarakenteinen”, mutta esimerkiksi lihastasapainosi tai rasvakudoksesi määrä ja sijainti voivat olla ihan eri luokkaa kuin päällepäin voisi arvioida.

InBody-mittauksella saat tietoa kehosi lihastasapainosta, nestetasapainosta, luumassasta sekä lihasmassan ja rasvakudoksen määrästä ja sijainnista kehossa. Mittaus kertoo myös, miten lihaksesi ovat tasapainossa toisiinsa nähden: oikean ja vasemman puolen välillä sekä ylä- ja alakehon välillä.

Kun lisätään urheilun tai kuntoilun määrää, tehdään elämäntapamuutoksia tai tavoitellaan parempaa vointia ja jaksamista arkeen, painossa tapahtuu muutoksia. Esimerkiksi treenien myötä paino voi jopa nousta. Onko se lihasta, rasvaa vai nestettä? Yleensä myös sisäelinten ympärille kertynyt viskeraalinen rasva vähenee ja tämä sinulle paljon lisää terveitä elinvuosia. Inbody tuo näkymättömät muutokset näkyviksi ja motivoi sinua tekemään muutoksia elintapoihisi!

Normaalisti 30€, festivaalivieraille mittaus täysin ilmaiseksi!

Vauhtisammakon piste

Vauhtisammakko on vuonna 2003 perustettu liikuntapalveluyritys, mikä tarjoaa laajasti valmennusta ja palveluita kaiken kuntoisille juoksijoille ja kuntoilijoille sekä kaikille liikunnallisista elämäntavoista kiinnostuneille.

Haluatko lisätä tietouttasi fyysisestä hyvinvoinnistasi sekä kehonkoostumuksestasi? Vauhtisammakon pisteellä pääset tekemään ilmaisen kehokoostumusmittauksen sekä keskustelemaan fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämisen ja edistämisen hyödyistä.

Luvassa tietysti myös arvonta, josta voit voittaa huikeita palkintoja ja panostaa samalla omaan hyvinvointiisi!