wenla-väärälä-artistikuva

Wenla Väärälä

  • Turku (Logomo), 27.10.2023

Wenla Väärälä

Vilkkaan ja aktiivisen mielen kanssa eläminen, hyödyt ja haitat sekä työkalut mielen hallintaan

Puheenvuorossa kuulet normeista poikkeavan tavan tehdä ja toteuttaa itseään- avoimesti.

Wenla alleviivaa omannäköisen elämän etsimisen tärkeyttä, rohkeutta kokeilla uusia haasteita ja loputonta uteliaisuutta elämälle. Tällä tavalla hänkin on tehnyt muutokset urasuuntaansa, eikä jäänyt muiden odotuksiin makaamaan. Wenla on erittäin mahdollisuusorientoitunut henkilö ja näkee ympärillään usein vain aukinaisia ovia, joiden takaa löytyy mahdollisuuksia kehittyä ja kokea elämää. Mokaamisen pelkääminen ei kuulu tämän naisen työkalupakkiin.

Kuka on Wenla Väärälä?

Wenla Väärälä on vuoden 2023 Diili-kilpailussa menestynyt tuore yrittäjä, sisällöntuottaja ja markkinointiratkaisujen konseptoija. Hän on tunnettu niistä kuuluisista energioista, mitä on vaikka muille jakaa. Hän on opiskellut energiatekniikan diplomi-insinööriksi mutta löytänyt itsensä työskentelemästä IT-alalla myynnin ja markkinoinnin parissa ja sittemmin avaamassa uraa myös esiintyjänä sekä tuottajana luova viitta harteillaan.

Wenlan perustemperamentti on vilkas, hän on extrovertti ja aktiivinen. Hänelle kova työnteko on ominainen tapa, samoin kuin tavoitteellinen liikunta ja muut harrastukset. Tämän kaiken lisäksi Wenla on äiti, hän asuu kahdestaan 3-vuotiaan poikansa kanssa. Wenla on asunut kesän retkeilyautossa poikansa kanssa, viettänyt talvet lapissa lumilautaillen pikkupoika mukana ja reppureissanut etelä-Euroopassa. Wenla haluaa elää unelmaansa, eikä unelmoida elämäänsä.