Pienryhmä­luennot

Pienryhmäluennoissa pääset oppimaan porukalla.

psykologinen-turvallisuus-tiimivalmennus-työyhteisövalmennus-valjastamo-pyryklemettilä-4

HELSINKI, TURKU

"Matka Ilmiöön on pelottava, miten pidän pääkoppani kasassa?"

Luennon vetäjä: Pyry Klemettilä

Pienryhmäluento: Festareiden leirinotski - Psykologinen turvallisuus

Psykologisen turvallisuuden termi vilisee yhä useammin keskusteluissa työpaikkojen ilmapiireistä ja kulttuureista. Sen merkitys tiimien kehittymiselle ja sitä kautta liiketoiminnalle on tutkitusti merkittävä, sillä psykologinen turvallisuus mahdollistaa yhteistyötä, sitoutumista ja oppimista tukevan ilmapiirin syntymistä. Näitä piirteitä tarvitaan tänä päivänä jokaisessa tiimissä.

Mutta mitä kaikkea termiin ihan konkreettisesti liittyy?

Se selviää, kun otat breikin festivaalihumusta ja istahdat hetkeksi Pyryn leirinuotiolle pienryhmäluennon pariin.

Osallistumalla opit:

  • Mitä psykologinen turvallisuus käytännössä tarkoittaa ja miksi se on tärkeää?
  • Mitä konkreettisia vaikutuksia sillä on?
  • Miten sitä voi mitata?
  • Mistä voi lähteä liikkeelle sen kehittämisessä omassa tiimissä?

 

Kuka on Pyry Klemettilä?

Tämä on se kaveri, kenen kanssa jutellessa huomaat pian olevasi syvällisissä keskusteluissa. Pyry toimii Valjastamolla tiimivaljastajana, jonka missio on auttaa suomalaisia tiimejä avoimemmiksi ja oppimiskykyisemmiksi. Konkreettisuus, kuuntelu ja oivalluttava esiintymistyyli ovat tiimivaljastajalle ominaisia asioita.

timo-avdo-vaaka

HELSINKI, TURKU

"Kuinka matkaan kohti itseni kokoista ilmiötä uupumatta odotusten edessä?"

Luennon vetäjä: Timo Avdo

Pienryhmäluento: Onnistu ajanhallinnan avulla

Multitasking, suuret odotukset, somen luomat illuusiot, monen asian hallinta entisen yhden osa-alueen sijaan. Paineet sekä työn- ja vapaa-ajan sekoittuminen kuin drinkki ravistettuna. Kuulostaako tutulta ilmiöltä?

Ei hätää, sillä kaikki on edelleen omissa käsissämme.

10 vuoden ajan myyntitiimejä johtaneena ja rakentaneena olen oivaltanut miten tärkeässä roolissa on oman työn suunnittelu ja ajanhallinta. Kun kehitetään yksilöitä, jokainen lähtee erilaisesta taitotasosta. Liiderillä on vastuu näyttää suuntaa ja luoda olosuhteet onnistumiselle, mutta pallo on myös sinulla. Tällöin palataan jälleen oman työn suunnitteluun ja ajanhallintaan.

Ihmisellä on luonnollinen tarve tuntea hallinnan tunnetta ja hektisessä työelämän arjessa oikeanlainen ajanhallinta nostattaa itsevarmuutta ja parantaa tehokkuutta. Puolestaan puutteellinen ajanhallinta voi pahimmassa tapauksessa viedä uupumuksen partaalle.

 

Kuka on Timo Avdo?

Tällä kaverilla on sydän paikallaan. Hän on johtanut mm. jälleenmyyntiä Huaweilla useamman vuoden ja ennen sitä tehnyt uraa myymäläpäällikkönä pohjoismaalaisessa kuluttajaelektroniikkaketjussa.

Timon henkilökohtainen tarina on esimerkki sitkeydestä. Kahden kulttuurin välissä kasvaneena, äidin menettäneenä, suomenkielen toisena äidinkielenä opetelleena ja pelkällä ammattikoulututkinnolla hän on pystynyt selättämään ison osan epäilijöitä, kasvamaan henkisesti ja menestymään johtotehtävissä jo alle 30 vuotiaana.

Silti tärkein oppi matkan varrelta on ollut ymmärtää hymyilyn merkitys ja kuuntelun voima. Tällä hetkellä hän hymyilee ja kuuntelee kehitysjohtajan roolissa Strongest Groupilla.

leadoo-neliökuva

TURKU

"Kasvata verkkosivuston myyntiä konversioihin keskittymällä - 5 vinkkiä nopeisiin voittoihin"

Luennon vetäjä: Olli Lehtisalo

Verkkokauppa on kokenut todella nopeasyklisen murroksen. Kuinka teen kauppaa tehokkaammin ja kuinka keskityn olennaisiin asioihin?

Leadoo Marketing Technologies ja asiakkuusjohtaja Olli Lehtisalo avaavat pienryhmäluennossaan aiheen auki ja antavat kattavat vinkit kuinka aloittaa kehitystyö.